2016. szeptember 15., csütörtök

A saját Isten-Énetek megvalósítójává váltok - Mihael 2016.09.09



Most éppen a lehetőség nagyon egyedi ablakában vagytok a felemelkedési folyamatotoknak ebben a pillanatában. 

A saját Isten-Énetek megvalósítójává váltok 


Mihály Arkangyal csatornázott üzenete 

2016. szeptember



  


2016 szeptember 9. péntek



Most éppen a lehetőség nagyon egyedi ablakában vagytok a felemelkedési folyamatotoknak ebben a pillanatában. Amint tudjátok, az idő vonatkozásában egy gyorsulás történik éppen most és az energiák minden nap növekednek, hogy visszakapcsoljanak titeket a teljes tudatosságotokhoz: ti a saját Isten-Énetek megvalósítójává váltok. 


Titeket szó szerint és folyamatosan bombáznak
az energia legnagyobb mennyiségével, amit ez a szektor és bolygó valaha is kapott eonokon keresztül. Az az energia, amit kaptok, nagyon intelligens és különböző hatással van mindannyiotokra és mindenkire egyenként. 



A Forrás elküldi a kódokat, hogy aktiváljon minden egyéni tudatot a Földön azzal a céllal, hogy felgyorsítsa a speciális Fénylény lejövetelének a folyamatát. Amint az energia belép a Kollektív Tudatba, az lassan változtatja és alakítja önmagát, amint kapcsolatba kerül a ti személyes mezőtökkel: mindannyiotok személyes energiamezői olyanok, mint egy aláírás, és megfelelnek az energiáknak. Így, ezen a módon, ti kéritek azt, amire szükségetek van egy adott pillanatban. 

Azt az Isten-lényeget, amik ti vagytok, azt valóban ti kapjátok meg, és amint az belép a különböző szintű megjelenésetekbe, kezdve a mentális testtel és leszáll a fizikai szintre, az egyesül veletek; az átváltozik a ti valótokká. Az alacsonyabb énetek így egyesül a Felsőbb Énetekkel (VELETEK). A régi nem harmonikus mintátokat, valamint a vele való azonosulást, amit el akartak hitetni veletek, megszünteti az a fényintenzitás, amit kaptok és amit kértek. Az intenzív testi változások természetes következmények, amint egyre feljebb és feljebb léptek a felemelkedés létráján. 

A kollektív szintű intenzív tisztulás idejébe léptek, de ez az idő sokkal könnyebb lesz közületek különösen azoknak, akiknek szabad bejárása van egy magasabb tudatszintre; a belső munkátok természetesen meg fog jelenni. Az átváltozás soha nem volt könnyebb. 

Az első hullámosok szerepe; a személyes útjuk energiáinak a tisztítása és az összekapcsolása, felemelni a kollektívát, hogy akik követik őket, azoknak könnyebb legyen az útjuk. Nem teszik meg a mások dolgát. Az a fő indíték, hogy megtapasztaljátok ezt a felgyorsult idővonalat; ti hozzátok ezt  létre. 

Hogy milyen szintet tapasztaltok meg a saját életetekben, az teljesen tőletek függ, a jelenlegi létetek állapotától, attól, mire fókuszáltok, és hogy akarattal törekedjetek követni az utatokat és rezegjetek a lehető legnagyobb frekvenciával. Érezzétek, hogy nyitottak vagytok az ismeretlenre, ahova a lelketek szerint mennetek kell, a sötétségeteknek méltányolnia és átölelni kell a fényt, és átalakulni azzá vagy valami olyanná, amit soha korábban nem tapasztaltatok. 

Ez a nagyon aktív hónap napfogyatkozása, a felemelkedő lelkek és a napéjegyenlőség energiái el fognak vezetni a világszintű változások egy új évébe, ha jól lesznek felhasználva. Azt kérjük, hívjátok elő azokat a változásokat a jelenben, amiket látni akartok, pl. a teljes közzétételt és változtassátok meg magatokat és az életeteket, mert így változtatjátok meg a kollektívát. Ne várjatok arra, hogy valami megtörténjen. 



Ne ellenkezzetek, ez egy óriási emelkedés, amit kaptok; a DNS szintén megújul kollektív szinten is. Még egyszer megismételjük, az energiák elsősorban a közösségekhez jönnek. 

Sok változás folyik a színfalak mögött a ti társadalmatokban és azok hamarosan láthatók lesznek. A mátrix csak az elmétekben létezik, sehol másutt. Addig létezik, amíg egyetértetek azzal a programozással amit belétek oldottak. Ne keressetek külső okokat, ti magatok vagytok az ok, és ti hoztátok létre, magatok hívtátok létbe. Ez az, amiért tökéletesek vagytok. Tudatában az erőnek/fénynek, ti vagytok az egyetlenek, akik felszabadíthatják magukat a realitás korlátolt víziójától. Az emberiség nagy felébredése most van, és ti hozzátok el a Szeretetet, az Információt, a Tudatot. 

Egyek vagyunk. Mint mindig, azt javasoljuk, maradjatok összpontosítva, a természettel kapcsolatban és minden nap Gaia magjához földelve; így jót tesztek a bolygónak, megengedve neki, hogy leföldelje a legmagasabb energiákat rajtatok keresztül és felszabadítson minden felesleges energiát, amit a testetek nem tud alkalmazni.

A Fényem szálljon rátok:

Mihály arkangyal vagyok




Fordította: M Anna







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése