2017. augusztus 3., csütörtök

Az Oroszlánkapu portál megnyílása 2017. júli. 26- aug.12.



Ez a fényenergia meg tudja növelni a spirituális felébredést, új belső dolgokat hoz vagy egy új tudatot és segíteni tudja a bolygó tudatának emelkedését.


Sananda 2017. július 29.

Az Oroszlánkapu portál megnyílása 

2017 augusztusában

http://humansarefree.com/2017/07/opening-of-lionsgate-portal-august-2017



Az égen minden évben a Föld, a Nap és a Szíriusz elmozdul egy speciális pontra, ahol az Oroszlánkapu Portál aktiválódik.

Az Oroszlánkapu Portál július 26-tól augusztus 12-ig van nyitva, a legerősebb energiája augusztus 8-án van. Azon a napon megkaphatjuk a mágikus és erőteljes energia teljes bőségét, amivel rendelkezik.

Hogy megismerjük, miről szól az Oroszlánkapu, fontos megérteni, hogy a három kozmikus szereplő (Föld, Nap, Szíriusz) hogyan működik együtt.


Az Oroszlánkapu Portál aktiválásához a Napnak egy vonalban kell lennie a Szíriusz csillaggal, ami nagyobb és fényesebb a mi saját Napunknál.
A Szíriusz Spirituális Napként ismert, és úgy hiszik, hogy a magasabb isteni birodalmak tudását és bölcsességét hordja.
Amikor a Nap és a Szíriusz ebben a periódusban találkozik, az energiájuk fokozódik és a Föld képessé válik mindkét égitest „fényenergiája” elfogadására.
A mi Napunk már kellően meleg és tápláló és átadja az életenergiát, de képzeljétek el, mi történik, ha az ereje a Szíriuszéval összeadódik.
Ezt szimbolikusan gondolva olyan, mintha a Föld bolygó az ég két legerősebb fényében fürödne.
Ez a fényenergia meg tudja növelni a spirituális felébredést, új belső dolgokat hoz vagy egy új tudatot és segíteni tudja a bolygó tudatának emelkedését.
Ezekről a csillagokról érkező magas energia-tartalmú és spirituálisan fejlett energia segít aktiválni a portált, és a magas rezgésű energia egy beáradása érkezik számunkra.

A Nap együttállásban a Leo-val, amelyet az Oroszlán szimbolizál, az alapja annak, hogy ezt a portált Oroszlánkapunak nevezik.
Érdekes azt is megjegyezni, hogy ez a portál augusztus 8-án vagy a 88-ban van a csúcsponton.
A numerológiában a 8 egy hatásos szám, amely a végtelenséget jelöli, az erőt, az isteni kapcsolatot, az újraszületést és a magasabb birodalmakat.

Mit jelent mindez számotokra? Itt van az üzenet az idei Oroszlánkapura – Nektek egyszerűen örömet kell találnotok abban, hogy emberek vagytok.

Amikor a lelkünk erre a Földre jött, akkor egy emberi tapasztalásra jöttünk és közülünk sokan nem élik meg az emberi adottságaink teljes lehetőségét.
Emberként felfedezni, megízlelni, megélni, utazni, és a Föld színességét és az érzelmeket megtapasztalni jöttünk.

Közülünk azonban sokan beleragadtak és belekerültek a napról napra történő élet egyhangúságába és elfelejtették, minek a megtapasztalására jöttünk ide.
Mivel mindannyian rendelkezünk spirituális maggal, szükségünk van több hálát adni az emberi életformánkért.
Embernek lenni gyakran rossz megjelenésnek tűnik, de az emberek hihetetlenek, szenvedélyesek és együttérző lények, akik annyi mindent nyújtanak a világnak.

Át kell ölelnünk az emberségünket és ki kell dolgoznunk, mitől érezzük a legjobban, hogy élünk.
Mitől érzünk boldogságot vagy büszkeséget, hogy emberi formában élünk? Milyen tapasztalatokat akarunk szerezni a Földön, ami értékessé teszi az életet?

Ezek azok a kérdések, amire a 2017. évi Oroszlánkapu kér minket, hogy fedezzük fel – rá kell jönnünk, miért értékes élni és utána aktív lépéseket tenni, hogy azok megtörténjenek.

A 2017. augusztusi Oroszlánkapuhoz a végső üzenet az, hogy távolítsuk el az energetikai „szennyeződéseket” a testünkből. Ez az Oroszlánkapu nagyon gyógyító és tisztító lesz, amíg megengedjük ennek az energiának, hogy beszűrődjön.

A részleges holdfogyatkozás pont egy nappal korábban, augusztus 7-én lesz, a Vízöntő jegyében, és minket mindannyiunkat meg fognak szólítani, hogy engedjük meg az elmenetelt, gyógyítást és felszabadulást, így kaphatjuk meg az újat.

Hogy megkapjátok a legmagasabb energia frissítéseket a 2017. augusztusi Oroszlánkapu portáltól, biztosítsátok, hogy egy tiszta és nyitott csatorna legyetek, elengedve és hagyni menni mindent, ami többé nem szolgál titeket.

Boldog Oroszlánkaput!

Tanaaz, vendég szerző


Fordította M Anna

Megj:  Kérdés volt, milyen elmenetelt engedjünk meg? A görcsökét és problémákét, stb.
Milly



1 megjegyzés: