2016. november 4., péntek

"20 válasz" - GESARA frissítés 2016.11.03.


Kevesen tudják, hogy a GESARA -t (Globális Gazdasági Biztonsági és Reformációs Törvény) a világ 209 szuverén nemzete törvénybe helyezte.



“20 válasz”

GESARA frissítés
2016. november 3. csütörtök



Jó reggelt! Mi elérkeztünk a földön egy új naphoz. Legyetek üdvözölve itthon :) .

Az US Köztársaságában ma sokan kérdezik, mi a fene folyik az elnökválasztásunkon, a piacokon, a katonaságnál, az idegenrendészetben, a költségvetésben, az adószámokkal és a jóléti programokkal kapcsolatban.

Kevesen tudják, hogy a GESARA-t (Globális Gazdasági Biztonsági és Reformációs Törvény) a világ 209 szuverén nemzete törvénybe helyezte, és a legfontosabb megszüntető reformációs törvény, ami nem csak ezen az országon söpör végig, de az egész világon az emberiség felkavaró és rövid történelmében.

Ez az egyszerű törvény eltörli a rákszerű FED bankot, az IRS-t (adóhivatal) és az USA vállalat árnyékkormányát, és még annyi mást.

Amint 2016. november 4-én, csütörtökön hivatalosan kijelentik az ENSZ-ben, New York Cityben, a GESARA azonnal megvalósítja a következő változásokat:

“20 Válasz”

1. Eltöröl minden hitelkártyát, jelzálogot és a többi banki tartozást, amit az illegális banki és kormányzati cselekedetek hoztak létre. Ezt sokan úgy említik, mint egy „ünnepet”, vagy az adósságok teljes elengedését.
2. Megszünteti a jövedelemadót.
3. Megszünteti az adóhivatalt, az alkalmazottait áthelyezi az US Kincsára forgalmi adó részlegére.
4. Létrehoz egy 17% -os általánydíjas nem-alapvető új elemet, ami csak a forgalmi adóból származó jövedelem a kormánynak. Más szavakkal az étel és az orvoslás nem lesz adóztatva; nem lesznek adóztatva olyan elemek sem, mint a régi otthon.
5. Növeli az idős lakosoknak szánt kedvezményeket.
6. Visszaállítja az alkotmányos törvénykezést minden bíróságon és a jogi ügyekben.
7. Visszaállítja az eredeti nemesség címének a módosítását.
8. Megtartja az új elnöki és kongresszusi választásokat a GESARA bejelentésétől számított 120 napon belül. Az ideiglenes kormány lemond minden nemzeti vészhelyzetet, és visszatér az alkotmányos törvényhez.
9. Ellenőrzi a választásokat és kivédi a különböző érdekeltségű csoportok illegális akcióit.
10. Létrehoz egy új US kincstári szivárvány valutát, arany, ezüst, platina értékes fémek fedezetével, befejezve az US bankcsődjét, amit Franklin Roosevelt kezdett el 1933-ban.
11. Megtiltja az amerikai születési okiratok árusítását mint ingósági vagyonkötvényeket az US Szállítmányozási Intézet által. 
12. Kezdeményez egy új US kincstári bankrendszert az alkotmányos törvénynek megfelelően.
13. Megszünteti a FED rendszert. Az átmeneti időszak alatt megengedi a FED-nek, hogy egy évig az US kincstárával párhuzamosan működjön, hogy minden FED bankjegyet eltüntessenek a pénzkínálatból. 
14. Helyreállítja a pénzügyi magánéletet .
15. Átképez minden bírót és ügyvédet az alkotmányos törvényre.
16. Befejezi az US kormány minden agresszív katonai akcióját az egész világon.
17. Békét valósít meg az egész világon.
18. Hihetetlen fellendülést indít a humanitárius célokra szánt pénzek óriási összegével.
19. Eléri a több, mint 6000 visszatartott technológiai szabadalom felszabadítását, amelyeket elhallgattak a nyilvánosság elől a nemzeti biztonságra hivatkozva, és amelyek ingyen- energia-készülékeket, antigravitációt és hang által gyógyító eszközöket tartalmaznak.    
20. Megszüntetnek minden jelenlegi és jövőbeli nukleáris fegyvert a földbolygón.



Fordította: M Anna




7 megjegyzés:

  1. Az emberek hülyítését szerintem büntetni kellene, ez az ígéret cunami amit nyomat a sötét oldal egyre kétségbejtőbb. A maradék gondolkodó embernek is elveszik a kedvét ezek a soha be nem teljesülő hírek!

    VálaszTörlés
  2. Ez be lett jelentve nov 4-én?

    VálaszTörlés
  3. Ezt már évekkek ezeletőtt olvashattuk máshol.Mi lesz ha tipikus szöveg.

    VálaszTörlés
  4. Amit leírtok, egyszerűen nem igaz.szóról szóra hazugság minden .Sorolom: 1. Eltörlik minden hitelkártyát,zálogot, banki tartozást. 2. Megszüntetik a jövedelem adót. Eltörlik az adóhivatalt.13.Megszüntetik a FED. rendszert. Kamu az egész. Ez óta eltelt 4.év, és semmi nem valósult meg az ígéretekből. A reményeiteket akarjátok elhitetni velük, ahelyett ,hogy beismernétek, hogy legyőzött a sötét erő. Tehetetlenek vagytok a sötét erő ellen. Minden ígéretetek csak vicc kategória. Ez a valóság !

    VálaszTörlés
  5. Válaszoljon már valaki,hol tart a Projekt? Már el telt 4 év.

    VálaszTörlés
  6. Mese hab nélkül. Nincs ember , aki ezt elhiszi.

    VálaszTörlés
  7. A NESARA és a GESARA megvalósítása akkor sikerül, ha elég érett rá az emberiség. Azt gondolom, hogy a sok igazságtalanság és szenvedés a növekvő káosz fölébresztett rengeteg embert, és a vágyaik, az energiájuk által végre elérhető közelségbe kerültek ezek az intézkedések. Ennek dolgozunk sokan itthon és Amerikában is. Fontos, hogy higgyünk benne, ezzel segítjük a megvalósulást. https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2020/11/rendkivul-pozitiv-vilagjoslatok-2021-re.html

    VálaszTörlés