2016. október 31., hétfő

“Befejezés” – RV hírek 2016.10.30. Vasárnap




"..az emberiség pénzügyi gondjai a végére fognak érni és a pénzügyi források hiánya egy halvány, távoli emlékké fog válni..."



“Befejezés” 

– RV hírek frissítés – 

Vasárnap – 2016. október 30.



Publikációra érkezett 10:25-kor emailen  ~ Dinar Chronicles



Aloha Valuta közösség

Ezen a hétvégén az RV nagy biztonsággal halad. 

Ellenőrizzétek a gondolataitokat és lélegezzetek mélyen, válasszátok a nyugalmat a káosz felett minden helyzetben.

Az RV felszabadulását már sok éve engedélyezték és előkészítették 2016. november első banki hetére.

15 év óta  (2001/9/11) a Kínai Vének és az Európai Független családok rendíthetetlenül dolgoztak az előkészítésen és a bevezető fázison, hogy ellensúlyozzák a nagyon súlyos cionista fenyegetését az egységes titkos ellenségnek.

Az RV-t eredetileg 2016 októbere első banki hetében szabadították fel, ami az összes kormány 2017, első negyedévi pénzügyi időszakában indul el.

Az NPTB-t egész októberben alkalmazták, hogy megfigyeljék az új pénzügyi rendszer napról napra történő tranzakcióit – beleértve az RV utáni átértékelt valuta mozgását és a másodlagos befektetéseket – ezért stagnálnak a bolygószintű piacok.

Mindezeket a „teszt jellegű tranzakciókat” egy számítógépes rendszeren végezték el, amit a tervek szerint a nyilvánosság nem lát és tartalmazza a nyilvános ENSZ operatív devizaárfolyamok megjelenését.

Tudjuk, hogy minden tesztet végrehajtottak és befejezték az összes T1(kormány), T2 (uralkodói), T3 (magán) tranzakciót.

A T4 (nyilvános) tranzakciókat értékelték, befejezték, beiktatták és most kifizetik – beleértve a szállítók általi kézbesítést is.

A végső felszabadítási időpontok változnak, de még nem várható nagyszabású RV felszabadulás november első banki hetében.

Tudjuk, hogy az RV-t úgy kell érezni, mint egy 400 kg-os gorillát, ami minden nap a szíveteken ül, minden nap, de mert ez a világ számára egy pénzügyi csodaszer, a világnak együtt kell várnia erre indokolt és emberbaráti okokból.   

De mert Isten (Akua) kedves szeme egy pillanatra felcsillan...az emberiség pénzügyi gondjai a végére fognak érni és a pénzügyi források hiánya egy halvány, távoli emlékké fog válni.

Figyeljétek a TETELESTAI email-t.

Isten velünk van.




Forrás: http://sananda.website/finis-rv-intel-update-sunday-october-30-2016/

Fordította M Anna


Megjegyzés:

..és ... mivel azután az irányítást másfajta emberekre bízzák, jobbakra,  ... miközben folyik a DNS készletünk átalakulása....végre egy szebb és jobb világot, emberibbet tudunk teremteni...
.. mert Isten velünk van.

Milly






7 megjegyzés:

  1. Látom istenfélő embernek tetszik lenni ! Remélni tudom csak , hogy eme írások nem valami durva és félrevezető játék része ! Isten él és soha de soha nem bottal ver!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soha, de soha nem ver bennünket az Isten.

      Törlés
    2. Soha, de soha nem ver bennünket aa Isten.

      Törlés
  2. Nem félem, hanem hiszem és tapasztalom Istent.Ezért merem megosztani ezeket az elképesztő híreket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ilyen látványosan nem kell neki "nyalni" mert mint ha egy papnő írná az egésszet pedig a blog tulajdonosa tudtommal nem nem az.Azért isten se tökéletes,sok mindent máshogy csináltam volna de persze kifogás lesz mindenre.De amúgy melyik bölcsességére gondolsz? Amit oda adott magának? Ez olyan mint ha én egy játékban beállítom a szintemet maxra.Persze erösebb vagyok mint bárki más játékos,csak tartalom nincs mögötte.
      Szóval érdekes dolgok.A vicc az hogy ezek az üzenetek mennek évek óta és semmi.Persze nem mondom hogy semmi se történik.De azért mire kell várni ennyit ha van isten nem? De amúgy ő miért avatkozna be tényleg? Azzal oda a szórakozása.Eggyetlen valós célja van amiért te létezel az az ő szórakoztatása.Másért miért élnél?

      Törlés
  3. Kedves "Névtelen"! Istent nem félni kell, hanem feltétel nélkül szeretni... ;-) /Matus Imre/

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm kedves Milly a munkádat. Bennem az ilyen hírek tartják a reményt, a hitet és a kitartást. Szorgalmasan és szervezetten dolgozunk a heti esemény meditációval. ÁLDÁS! ÁLDÁS! ÁLDÁS!

    VálaszTörlés