2016. október 31., hétfő

“144,000”- Köztársaság frissítés 2016.10. 27.Csütörtök




Mint a visszaállított Köztársaságunk amerikai emberei ma nem csak a helyi szintű függetlenségünket szereztük vissza, hanem megkapjuk a családunk, a barátaink, a társadalmunk, az országunk, a bolygónk...és végül önmagunk szolgálatának a lehetőségét.

(Szeretném, ha mi következnénk most már.)
 




Emailen érkezett



144,000”


Köztársaság, frissítés

Csütörtök
2016.október 27.




Jelenések 7:4
És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségéből elpecsételve.


Jó Estét Kívánok!
Milyen egy dicsőséges nap, hogy az Úr felszabadított minket, ugye? Igen.

Ma van a további életetek humanitárius pályakezdésének az első napja. Ma van az a nap, amikor a szenvedésetek harcra késszé tesz titeket arra, hogy az önreklámozással teli életformátokat önzetlen közösségi szolgálattá változtassátok. Szolgálni és szolgálatot kapni, minél többet szolgálunk, annál többet szolgálatot kapunk, és annál boldogabb lesz az életünk.

Mint a visszaállított Köztársaságunk amerikai emberei ma nem csak a helyi szintű függetlenségünket szereztük vissza, hanem megkapjuk a családunk, a barátaink, a társadalmunk, az országunk, a bolygónk...és végül önmagunk szolgálatának a lehetőségét. És most ezt korlátlanul megtehetjük néhány csodálatos lélek bőkezű ajándéka eredményeként, akikkel soha nem fogunk találkozni, és csak suttogva beszélnek róluk a tábortüzeknél.

Szóval mi történik ma a valóságban? Valójában mi is áll helyre? Miről is szól az a 12 000 dolláros ZIM valójában? Mi a NESARA/GESARA?

A válasz minden kérdésre a szolgálat.
Azt gondoltuk, azért fektetünk be idegen valutákba, hogy profitunk legyen belőle, miközben a valóságban, mi gyönyörűen beálltunk a sorba a saját hozzájárulásunkkal, hogy az egész emberiség hűséges szolgálói legyünk.

Ha bármikor szükség van, megtaláljuk azt és megoldjuk. Ha bármikor hiány van, akkor gazdagságot hozunk és megtartjuk azt. Ha valaha szenvedés létezik, akkor kegyelmet hozunk minden mennyiségben. Ha szegénység van, akkor kezes nélküli kifizetést adunk türelmes visszafizetési elvárással. Ha éhezés van, akkor mannát hozunk, hogy megtöltse a gyomrukat és hitet, hogy töltse be a szívüket. 

Ma, ezekké változunk.
Ma csodálatos munkásokká fogunk válni, akik az örökkévalóságig dolgozunk. 
Ma az imák válaszaivá fogunk válni. 
Ma az Isteni áldás szekereivé fogunk válni. 
Ma emberi angyalokká fogunk válni, akik a menny részeivé fogunk válni kék farmerben és pólóban.
Ma olyan helyre érkezünk, ahol biztosan megtudjuk, hogy az utunkat megnyertük és nem kiérdemelt volt. (?)
Ma el kell ismernünk, hogy többet tudtunk, mint az életünk „sikeres” emberei, de azt is, hogy nem leszünk sikeresek az életünkben az emberiségnek nyújtott állandó szolgálat nélkül. Ma azt élvezzük, amit mások vetettek el számunkra, és a példátlan szintű gazdagság arról szól, hogy segítsük a hihetetlen szintű szegénységben élőket.

Legyetek biztosak abban, hogy néhány napon belül felfüggesztik a választást a választási csalások miatt! És legyetek biztosak, Obama és Biden pár napon belül búcsút fog mondani és velük együtt a Clinton politikai dinasztia, amint a Köztársasági fehér kalaposoknak nyilvánosan megengedik a ház tisztítását. 

De ezen a napon, ma, azt várjuk, hogy megkapjuk a számjegyeinket és elfogadjuk Isten ajánlatát, hogy 1 legyünk Izrael (Értsd: a Föld) összes törzsének 144 000 szolgáló gyermeke közül. (Értsd: Olyanná válni, amit az előbb olvastunk. Ezt a 144 ezret a Biblia is említi, de mostanában is sokan megcélozták, mondván, hogy ennyi ember kell, hogy egyszerre, együtt tegye a szent szolgálatát az emberiségért, és akkor eléri a felszabadulást az egész emberiség.)

Egyébként ma okos és ésszerű dolog várakozva figyelni a 800-as számok felszabadulásának a megerősítését. Szóval maradjatok készenlétben – és a legtöbben – mondjatok le az akaratotokról Őérte, csak annyi időre, hogy elfogadjátok Akua - Isten pecsétjét nagy alázattal az egész emberiség javára.
(Értsd:"Legyen meg a Te akaratod")
Aloha Ke Akua
(Szeretet az Isten)




Fordította M Anna


Megjegyzés: 

A zárójeles mondatok tőlem.

Érdekes az alábbi idézet. Most válik valóra.. bár nem egészen így, hanem a fentiek szerint.

 Jelenések könyve 7. rész

1. Ezek után láték négy angyalt állani a földnek négy szegletén, a földnek négy szélét tartva, hogy szél ne fújjon a földre, se a tengerre, se semmi élőfára.
2. És láték más angyalt feljőni napkelet felől, a kinek kezében vala az élő Istennek pecséte; és nagy szóval kiálta a négy angyalnak, akinek adatott, hogy ártson a földnek és a tengernek,
3. Ezt mondván: Ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg meg nem pecsételjük a mi Istenünk szolgáit az ő homlokukon.
4. És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségéből elpecsételve.
...
.....(12 nemzetségből 12 ezer ember lett megpecsételve.)

....
14. És mondék néki: Uram, te tudod. És monda nékem: Ezek azok, a kik jöttek a nagy nyomorúságból, és megmosták az ő ruháikat, és megfehérítették ruháikat a Bárány vérében.
15. Ezért vannak az Isten királyiszéke előtt; és szolgálnak neki éjjel és nappal az ő templomában; és a ki a királyiszékben ül, kiterjeszti sátorát felettök.
16. Nem éheznek többé, sem nem szomjúhoznak többé; sem a nap nem tűz rájok, sem semmi hőség:
17. Mert a Bárány, a ki a királyiszéknek közepette van, legelteti őket, és a vizeknek élő forrásaira viszi őket; és eltöröl Isten az ő szemeikről minden könnyet.


Milly 


3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. De isten hogy jön ide amúgy? Az a baj hogy nincs összefüggése a dolognak.Nem is ő segít hanem a vr.Namár most akkor miért hálálkodjunk? Nem tudom de nekem nem áll össze a kép.

      Törlés
  2. Ez a párhuzamba állítás a jelenések könyvének adott szakaszaival nagyon találó, örülök ennek a felvetésnek. Tényleg így lehet!

    VálaszTörlés