2016. június 29., szerda

ÚJ KÖZTÁSASÁG - Speciális szerkesztői adatok 2. rész 2016.06.27.


Mindannyian egyetértettek abban, hogy a világ népei alkalmazzanak embargót az US ellen, ha Obama folytatja a fenyegetéseit, a Globális Valuta Újraindítás (GCR) akadályozására.






2016, június 27. Hétfő

ÚJ KÖZTÁSASÁG 
Speciális szerkesztői adatok 2. rész

A FED-től az US új Köztársaságáig a Globális Pénzügyi Újraindításon (GCR)keresztül



14. 2016 jún.19-én, vasárnap a kínaiak nyilvánvalóan elértek más világvezetőket, akik csatlakoztak a BRICS-hez. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a világ népei alkalmazzanak embargót az US ellen, ha Obama folytatja a fenyegetéseit, a Globális Valuta Újraindítás (GCR) akadályozására. https://www.youtube.com/watch?v=2goBwhh3EiA

15. A GCR-hez 3 dolog kellett:

A. A kínai jüannak a világ tartalékvaluta-kosarába kellett kerülnie. Ezt a döntést 2015 októberében hozták meg.

B. Az új USN/TRN-nek meg kellett jelennie. Mi arról értesültünk, hogy az új valutát kinyomtatták és raktárakban tárolják az egész országban. Ezek az újságok pár napon belül megjelenhetnek.

C. A cabal irányítói, elsősorban a Rothschildok a megadás pontjára értek vagy a félreállásról egyeztek meg. A közvetítések alapján ez a folyamat ment végbe.

Az US hazai valuta-teremtése egybeesett a tervezett globális pénzrendszer újraindításával. Amint a Rothschild család képviselője mondta 2015 június közepén: „Minden új körzetnek meglesznek a saját tartalékaik az új valutájukra. Minden körzet része lesz az ázsiai valutakosárnak, aminek különböző árucikkek a fedezetei.”

17. Egy különálló idős Rothschild forrás, a WDS európai tagja mondta, hogy a családjuk sértetlenül fog kijönni a bajokból „miután megtesznek néhány kiigazítást”, de a Bush és Rockefeller klikk sokkal nagyobb bajba került az Illuminátussal való egybekelés és az Új Világrend miatt.

18. Az Illuminatusnak rá kellett jönnie, hogy az ISIS akciója elbukott, bár kérték a harcosokat, hogy tartsanak ki a végsőkig.

19. Egy idős kínai kormányforrás, aki elfogadja a Sanghaji frakciót mondta, hogy megérti, hogy az ENSZ biztonsági tanácsa jelenlegi öt állandó tagjának; Kína, Franciaország, Oroszország, Nagy-Britannia és az US körzeteit felül kell írni a 7 regionális csoportosulás: Afrika, Ázsia Kína kivételével, Kína, India, Európa Oroszországgal együtt, a Muszlim világ és Észak- és Dél-Amerika képviselőivel.

20. A Pentagon források egyetértenek az előző Párizsi Klímaváltozás megállapításával, amit megerősített Franciaország, a BRICS országok és „még” az US is, ami egy leplezett arany- és értékfedezetű valuta- keretmegállapodás és a globális valuta-újraindítás volt. Ebben az új rendszerben a százalékos emisszió-értékeket úgy láthatjuk, mint amik megegyeznek a világ GDP arányaival, így Kína ebben a rendszerben globális valuta 20 %-át ellenőrizheti, mondta a forrás. Ennek a rendszernek egy nagy előnye, hogy kiemelt értéke van önmagában a természetes ökorendszernek és olyan védelmet kap, amit korábban sosem. Például egy esőerdőnek nagy értéke lesz a szénszármazékok mosásában, és annak a kivágása megfizethetetlenül drága lesz.

21. Évekkel ezelőtt Paul Laine a Pentagon katonai hírszerzője egy indonéziai titkos náci tengeralattjáró bázisról nyilatkozott. Azt mondták a tengeralattjárókról, hogy az új pénzügyi rendszerhez szükséges arany szállítására használják azokat.

22. 2016 június 21-én, kedden Kína kihirdette az arany-fedezetű jüant. Kína már elutasította az US fiat dollár elfogadását a világpiacon, ezzel segítve elő a FED bukását és beállítani a világ aranymércéjét, amitől a londoni arany vonatkoztatási pont lecserélését várták. Philip Tilton – A kínai jüan most hivatalosan arany-fedezetű.

23. 2016 június 23-án Nagy-Britannia visszavonult az euró-zónától.

24. Az US nemzeti adósság ismételt kifizetési kísérletét a 800 trillió &, a 27 trillió & és a 9,1 trillió & adópénzt használva, amit a FED illegálisan tartott, a cabal folyamatosan késleltette. Néhány milliót a Clinton Alapítvány tartott vissza. Jelenleg ezeknek az alapítványoknak a többsége az európai bankszámlákon várja a Globális Valuta Újraindítást.         

25. Nézzétek ezt a csomagot a hamarosan nyilvánosságra váló FED korrupciós dokumentációról, az "Eagle One to Wanta"-ról: http://eagleonetowanta.com/.

26. Volt egy sajátságos dokumentumfilm az US pénzügyi rendszeréről és annak a cabalhoz fűződő kapcsolatáról, a CIA-ről, a 9/11-ről (amely akkor történt, amikor a kezdeti Globális Valuta Újraindítás volt), Johnson elnökről és a Bushokról és Kennedy elnök meggyilkolásáról. Kennedy éppen a meggyilkolása előtt dokumentumokat írt alá, amelyeket bezárták volna a FED-et:   

https://www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM


Postázta: Manuel Pineda


Fordította: M Anna

Tudom, hogy hihetetlennek tűnik....Kiegészítésképpen álljon itt egy közismert oldal cikke. Talán így hihetőbb a történet. /Milly



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése