2016. május 6., péntek

Tudósítói vacsora a Fehér Házban 2016.05.04.



Sokan kérdezik, hogy mi közünk van nekünk az USA változásaihoz. Nagyon sok. Az ott székelő háttérhatalom uralkodik nemcsak Amerika, hanem Európa és az emberiség egészén... bocsánat, csak uralkodott... Kizsákmányolta az embereket és a Földet is. Most fokozatosan veszik át a hatalmat a normális emberek. Már mindenki láthatja, hogy megtébolyodott sok politikus és vezető, vagy sötét manipuláció hatása alatt vannak. Nagy összefogás és hosszú évek munkája érik ott be mostanra. Itt az ideje kezünkbe venni nekünk is a sorsunkat.  Ehhez össze kell fognunk. Ne csak beszéljünk róla, hanem tegyük!
Milly


Obama-Out

2016, május 4.

Tudósítói vacsora a Fehér Házban

A mostani összejövetelen a Fehér Házban Obama elnök közvetlenül a beszéde után egy úgynevezett „mikrofon cseppet” tett. Ez mostanában nagyon gyakori, hogy az elnök közvetít egy üzenetet, ami felkelti a hallgatóság figyelmét. Ezzel a gesztussal az elnök méltányolja a maradék időt, amit eltöltött elnökként és azt az időt, amit megenged neki az Ovális Iroda az elkövetkező hónapokban.

Kiderül, hogy az elnök több mindent akart üzenni, mint egy mikrofon cseppet, amikor ő hatásosan említette, hogy a Köztársaság elérte a végét. Ezeknek a szavaknak a burkolt jelentése mélyreható, amint az elnök indirekt módon kinyilvánítja, hogy a vállalati kormány befejeződött és most egy Új Köztársaság jön, egy olyan, ami valóban az embereké és az emberek által van és nem csalás – nem privát tulajdonban levő vállalati kormány, amely egyes oligarchák tulajdonában és irányítása alatt van.

Hírszerzési jelentések azt mondják, hogy közvetlenül e kijelentés előtti napokon a Fehér Ház le volt zárva, (http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/05/helyzetjelentes-titkos-forrasbol.html) jelezve a privát tulajdonban levő vállalati kormány átvételét az Új Köztársaság által, az ideiglenes elnök, Dunfold generális vezetésével és az US Katonasága véghezvitelével. Obama elnöknek ez a kijelentése az átmenetnek egy informális vagy közvetett kijelentése volt. És ha az idő eljön, akkor megteszik a nyilvános közzétételt is az Egyesült Államok Új Köztársaságáról. 


Ebben az átmenetben Obama elnök abba fogja hagyni a rendelések felvételét az oligarcháktól, amint ennek a vállalatnak az érvényessége véget ér. És eközben ő Dunfold generálissal együtt fog dolgozni, amíg az Új Köztársaság hivatalos nyilvánosságra hozása megtörténik, hogy tisztázzanak mindent, ami tönkrement az US kormányban Isten tudja mióta.

Forrás: 



Fordította. MAnna





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése