2016. május 12., csütörtök

Obama: Vége 2016.05.08.

Neil Keenan- írt igen hosszú cikket, elég terjengős. Az eddigi életéről, munkájáról, a kínai Sárkány családhoz fűződött jó kapcsolatáról volt szó, így hihető és bizonyított is a cikke az adott témában. Az elején esküt is tesz, hogy az igazat írja.
Kiemeltem a híreket Obamáról, Amerikáról.
M.Anna



Obama: Vége  

 A Cabal megadja magát
A valuta újraértékelése folyamatban van

Postázva: 2016, május 8.

Részletek:

A Dragon (Sárkány) Család üzenete Neil Keenan-hoz:

“Hadd mondja a történelem könyv, hogy a III. világháború 2016, április 30-án végetért”.

Április  30-án este Washington, DC-ben, közvetlenül Obama tervezett beszéde előtt a Fehér Házban tartott Tudósítói Vacsoránál (WHCD) volt egy titkos hátsó szoba, ahol megtörtént a megegyezés. Egy olyan egyezség volt, amely sarokba szorította Obamát és a Cabalt.
Olyan ajánlatot kaptak, amit nem utasíthattak el, így sok vita után felfogták, hogy nincs választásuk, csak az, hogy megadják magukat és aláírják a megállapodást, ami felügyeli, ahogy Dunfold „Elnök” félre fogja tolni Obamát és nyilvánosan ki fogja jelenteni az vezetés változását és az Új Köztársaságot minden világsajtó ügynöksége előtt. Kevés esélyük volt!
A Citibankot rákényszerítették, hogy hagyja abba az  AIIB / WF / HSBC-t és engedelmeskedjen a Bázel III.-nak.
A biztonsági erők, amik korábban visszatartották a Citibank beváltó helyeit, éjféltől visszatértek a 800-as és önálló engedélyezett árakhoz a vasárnapi, a május elsejei felszabadításra.
Ez bolond beszéd, ugye? De ezek a hírek, amit Neil kapott, valós forrásból, a legmagasabb csúcsról valók, azoktól, akik ezeket a változásokat csinálják, amik csendben zajlanak.
Azoknak, akik nem szeretik, hogy az ázsiaiak védik az értékeinket ...ez kemény! És igen, ők (az ázsiaiak) olyanok, mint Dunford generális! A legtöbben közületek általában nem tettek semmit, de mondjátok, valakinek jönnie kell, hogy védjen titeket... miközben ti még mindig egyfolytában csak beszéltek.


Ami még különösebb volt, azt  Obama mondta április 30-án a Fehér Házi vacsorán -akiről úgy tűnt, hogy benne ragadt a régi forgatókönyvben és nem maradt ideje megváltoztatni azt a betervezett beszéde előtt.
Obama elkezdte mondani: „Kitüntetés számomra, hogy itt lehetek végül, feltehetően az utolsó Fehér Házi Tudósítói Vacsorán...hahaha”, és a következőkben ezt mondta: „A köztársaság VÉGE sosem látszott jobbnak!”
Ó, mit is mondott ő? Szóval a végén azt mondta: „ Éppen már számlálom a napokat a haláltáblán.” Azután végül azt mondta nagyon fitten: „Csak két szavam van zárásul ...Obama...Vége!” (Biztosan így reméljük a Hírből, amit hallottunk!)

De várjatok...ő folytatta és gyorsan felemelte két ujját a szájához (Szabadkőmüves titkos rang, ami jelzi az ő kötelezettségét, amely elrendeli a titoktartást) és a másik kezével felveszi a hordozható mikrofont, felemeli a feje fölé és utána szándékosan eldobja a kezéből a földre.
Ez egy nagyon jellemző záró közlés volt egy jelbeszéd üzenet Obamától az ő „klubtársainak”!
Az biztos, hogy a „Két ujjas Obama” meg fogja tartani a titoktartási kötelezettségét, de kinek?
Obama beszéde

Az Obama beszédet itt lehet megtalálni a Washington Poston.

Ó! Az egy dolog, hogy Obama kijön és azt mondja: „„A köztársaság VÉGE sosem látszott jobbnak!”. De az új Hír aktuálisan azt jelenti, vége van Obama és a Fehér Ház Cabal vállalata tagjainak!
Azt is fontos megjegyezni, hogy a WHCD (Fehér Házi Vacsora) után, Obama nem ment vissza a Fehér Házba, mert „Obama” többé nem itt él! Nem hallottátok őt: „Obama Vége”...újra azt jelenti, hogy többé nem lakik a Fehér Házban?
Obama családja most egy apartmant bérel az autópálya körgyűrűn belül több hétre, hogy „fenntartsa a látszatot” mind a maradék hónapokra, mint „elnök” és úgy cselekedjen, azt  gondolják, hogy Obama családja a DC-ben tartózkodik, így az ő két lánya befejezheti a tanulást.

Neil újra köszönetet mond Ben-nek, az ő új cikkéért, ami a „rendben a pénz!”.
Ben: “Az US Katonai Erőit és az ügynökségeit  továbbra is finanszírozni fogják, mivel meg vannak kérve, hogy tisztítsák meg a mocsokkal szennyezett Washington DC-t, New York-ot, és Chicago-t.”
Tény szerint, Pentagon források mondták nekünk, hogy a Fehér Ház le volt zárva április 26 és 27-én „amint a Speciális Erők (General Joseph) Dunford vezetésével beléptek az alagúton keresztül az igényelt  lemondások miatt.” Igazolni tudjuk, hogy zárlat volt azokon a napokon; „hivatalosan a kerítés-átugrók miatt”.


Azonban Obama Elnök azóta nyilvánosan megjelent, így mi nem vagyunk teljesen biztosak, milyen lemondások voltak igényelve.

1 megjegyzés:

  1. Egy nem megosztható véleményre reagálva:
    Az elmúlt egy hónapban 12.670 megtekintés volt ezen a blogon.
    Ezt a bejegyzést pedig az első napon 599-en nézték meg.

    VálaszTörlés