2016. május 2., hétfő

Magyar történelmi iratok a Vatikánban elzárva

2013-ban így volt... de ma már megérett rá az idő!! Jó lenne kérni, és megszervezni,és ha kell követelni a nyilvánosságra hozatalt!!!
Ezért terjesszük ezt a hírt!

Milly


Magyar történelmi iratok a Vatikánban elzárva

Magyarországi látogatásakor II. János Pál kinyilatkoztatta, hogy Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását. Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. Napjainkban még feszültségeket keltene az iratok közzététele. De el fog jönni, majd azaz idő amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot.
Megújulás


Ráadásul:

A magyar Szent Korona szentsége fölött nem diszponál a Pápa!







7 megjegyzés:

  1. Sajnos addigra minket ki irtanak

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon rossz hozzáállás.Mi nem ártunk senkinek ma sem, tehát kiirtani sincs ok, legalábbis nem tudnak ürügyet találni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég, hogy ezen a területen vagyunk ez mindig szálka volt a szlávok, germánok, sőt a latinok szemében is.

      Törlés
  3. Sajnos még nem jött el az idő.. még nem vagyunk elég érettek, hogy ezt felfedjék.Az egot félre kell tenni, csak a szív szavára szabad hallgatni..

    VálaszTörlés
  4. Ami kinn az benn, ami bent az kint, stb. Kutyaharapást szőrével, ideje aktiválni a bennünk levő kintieket, az ártalmas kintiek ártalmatlanításáért( hárfa, malgrav, lézer, stb.)

    VálaszTörlés