2016. május 10., kedd

A polgárok nevében - Joseph F. Dunford, Jr. 2016.04.24.

Sokan kétségbe vonják. Mindegy. nekünk ki kell tartanunk abban, hogy elképzeljük a pozitív változásokat és teszünk is érte a magunk módján.... Alább újabb híreket olvashatunk és újra elmondom: Sokan kérdezik, hogy mi közünk van nekünk az USA változásaihoz. Nagyon sok. Az ott székelő háttérhatalom uralkodik nemcsak Amerika, hanem Európa és az emberiség egészén... bocsánat, csak uralkodott... Kizsákmányolta az embereket és a Földet is. Most fokozatosan veszik át a hatalmat a normális emberek. Már mindenki láthatja, hogy mennyire megtébolyodott sok politikus és vezető, és vagy sötét manipuláció hatása alatt vannak. Nagy összefogás és hosszú évek munkája érik ott be mostanra. Itt az ideje kezünkbe venni nekünk is a sorsunkat.  Ehhez össze kell fognunk. Ne csak beszéljünk róla, hanem tegyük!
Milly



A polgárok nevében



Új Köztársaság, Riport
2016, április 24.

Joseph F. Dunford, Jr. tábornok, az Amerikai Egyesült Államok Új Köztársasága ideiglenes elnöke:
Mielőtt elkezdenénk, ünnepélyesen esküszöm, hogy az igazat mondom, a teljes igazságot és semmi mást, csak az igazat. Isten engem úgy segéljen!

Az Amerikai Egyesült Államok Alkotmányos Köztársasága polgárai nevében:


Először és legelőször szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy ti most mindannyian független állampolgárok vagytok. A kormány, amit ismertek – az illegális vállalati kormány entitás (CGE) amit az Amerikai Egyesült Államok, INC. néven neveznek, nem funkcionál, bankcsődben van és látszatműködés jellemzi.

A  de-facto Amerikai Egyesült Államok Alkotmányos Köztársasága helyreállítása, amely jelenleg az US Hadsereg ideiglenes kormánya, folyamatban van. Az US Hadserege a Köztársaság egyetlen de-facto és legális működő entitása maradt. Az Amerikai Egyesült Államok INC. felett a hadsereg azonnal létrehozott egy ideiglenes kormányt, mint egy várhatóan bekövetkező tervet. Ez a várhatóan bekövetkező terv lassan, de biztosan végigmegy.

Felhatalmazást kaptam, hogy informáljalak titeket, a  (pénzügyi) alapok  átvétele a keleti szövetségeseinktől jelenleg folyamatban van. Ezt az átadást be kell fejezni a Kincstári Jegyzetek aktiválása és az Egyesült Államok Jegyzetei felszabadulása előtt, amely az alapja lesz az újonnan képződő és helyreállított Köztársaságnak.

A keleti szövetségeseink nélkül képtelenek lettünk volna ennyi mindent befejezni erre az időpontra. A keleti szövetségeseink állandóan harcolnak a Kazár eredetű bűnöző szindikátus ellen, amiről tudhattok. Ők a legkitűnőbb lelkek. Tudhatjátok, ezek a kitűnő lelkek egyike Vlagyimir Putyin. Az ő erőfeszítéseiknek köszönhető a Kazár bűnözői hatalom leépítése. Nekünk megengedték a mi kedves Köztársaságunk helyreállítását.

Most a bűnöző szindikátussal, amely be van szorítva és pénzügyileg elvágva, a diplomácia egyre sikeresebbé válik. A diplomácia további részleteiről nem beszélhetünk jelenleg.

Hozzánk, az Emberekhez: ne nézzétek ezt tétlenül és ne várjatok ránk! Lépjetek legális akciókba! Védjétek a jogaitokat és védjétek az Alkotmányt, ami ennek a Köztársaságnak az alapja. Leplezzétek le az országgal szemben álló csaló és bűnöző CGE-t! Ne kegyelmezzetek neki!


Aláírták az Új Köztársaság képviselői az ideiglenes elnök jóváhagyásával.


R.A.H.
D.R.P.
J.F.D. Jr.
__________


Forrás: http://www.hollowearthnetwork.com/page/488485724
Fordította MAnna


General Joseph F. Dunford, Jr., USMC


Előzmény:

Egy üzenet az ideiglenes elnöktől 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése