2016. március 7., hétfő

Vádat emeltek David De Rothschild báró ellen 2016.03.07.



Számos történelmi bizonyíték létezik, ami rávilágít, hogy miként használta ki a család a rendelkezésére álló belső információkat, hogy pénzt csaljon ki magán és állami alapokból.


Vádat emeltek David De Rothschild báró ellen, a svájci Rothschild Banknál pedig nyomozás folyik

VILÁGFIGYELŐ · 2016-03-07






Kommentár nélkül

Forrás: Activist Post

Tavaly a francia kormány csalás miatt emelt vádat David De Rothschild báró ellen, azt állítva, hogy óriási pénzeket sikkasztott brit nyugdíjasoktól.

Több évre volt szükség a hivatalos vádemelés benyújtásához a báró és a tulajdonában lévő Rothschild Financial Services Group ellen, ami több száz nyugdíjast ejtett csapdába egy hamis kölcsönséma segítségével 2005 és 2008 között.

Egyik nyugdíjas a másik után veszítette el pénzét és fordult a bírósághoz a hírhedt bankár ellen, a hivatalos vádemeléshez azonban több évre volt szükség.

Júniusban Javier Gómez Bermudez párizsi bíró úgy határozott, hogy Rothschildnak felelnie kell bűntetteiért és utasításba adta a rendőrségnek, hogy kutassák fel a báró kastélyait az országban.


„Ez legalább a jó irányba tett lépésnek mondható. A bíróság most már elismeri, hogy elegendő bizonyíték áll rendelkezésre a báró kihallgatásához. Az első lépés az lenne, hogy megtaláljuk. Miután ez megtörtént, megkezdődhet a kihallgatás. Ez egy nagy pillanat minden résztvevő számára,”

nyilatkozta Antonio Flores a Lawbird ügyvédje az Olive Press-nek a határozat kihirdetését követően.


„Függetlenül attól, hogy mi történt a szóban forgó befektetéssel, Rothschild az örökösödési adó csökkentését célzó kölcsönt reklámozott, ami adócsalásnak számít,” tette hozzá.

Bár az is igen említésre méltó hírnek számít, hogy egy Rothschild ellen vádat emeltek, pénteken egy ennél is fontosabb bejelentés történt.

A francia kormány bejelentette, hogy nyomozást indított a Rothschild bankbirodalom svájci ága ellen.

A Bloomberg a következőket írta:


Franciaország alapos vizsgálatot indított Edmond de Rothschild svájci egységénél egy volt alkalmazott által kezelt üzleti kapcsolat ügyében.

„Az Edmond de Rothschild (Suisse) SA aktívan részt vesz a jelenleg folyó bűnügyi vizsgálatban,” közölte a genfi székhelyű bank pénteken kiadott nyilatkozatában. „A bank minden ellene felhozott vádat tagad.”

Az 1953-ban Párizsban alapított privát bank és eszközkezelő Edmond de Rothschild 150 milliárd eurót kezel és Benjamin de Rothschild báró és felesége Ariane vezetik. A svájci egység gyökerei a genfi Banque Privee 1965-ös felvásárlásához vezethetők vissza.

A nyilatkozat szerint a cég nem kívánt mást hozzátenni az ügyhöz. A Bloomberg News pénteki megkeresésére a genfi vezetőség éppen nem volt elérhető.

A globális elit a Rothschild birodalom nélkülözhetetlen közreműködésének köszönheti, hogy a hagyományos adóparadicsomokból, például a Bahamákról, Svájcból és a Brit Virgin-szigetekről az Egyesült Államokba tudta költöztetni vagyonát.

A Free Thought Project a múlt hónapban számolt be a Rothschildok által az Egyesült Államokon belül létrehozott, a törvény számára elérhetetlen adóparadicsomról.

Először a nevadai Renóban hoztak létre egy trösztöt Rothschild & Co. néven, majd elkezdték átvándoroltatni a világ leggazdagabb személyeinek vagyonát a tipikus adóparadicsomokból a Rothschildok vezette amerikai trösztökbe, amikre nem vonatkoznak a nemzetközi jelentési kötelezettségek.

A Rothschild bankdinasztiát már számtalanszor megvádolták, hogy a különböző kormányok feletti politikai befolyásával hatalmat gyakorol a világgazdasági rendszerek felett.

Számos történelmi bizonyíték létezik, ami rávilágít, hogy miként használta ki a család a rendelkezésére álló belső információkat, hogy pénzt csaljon ki magán és állami alapokból.


Nathan Mayer Rothschild és családja – W.A. Hobday, 1821

A bennfentes kereskedelem legrégebbi példáját is a Rothschild család jegyzi. 1815-ben, a Waterloo-i csata alatt Nathan Rothschild egy egész nemzetet játszott ki. Akkoriban még nem léteztek gyors kommunikációs módszerek, így háborúk idején is hírvivőket használtak a fontos üzenetek közvetítésére. A Rothschildok a módszer gyengeségeit kihasználva saját kémeket küldtek a frontvonal közelébe, akik a katonaság saját hírvivőinél hamarabb érkeztek vissza a fontos információkkal.

Amikor Nagy-Britannia megnyerte a háborút, Nathan Rothschild elsőként értesült a győzelemről az anyaországban. Azonnal a tőzsdére sietett és gyors részvényeladásba kezdett, közben pedig elhíresztelte, hogy a háborút a franciák nyerték meg. A tőzsdén pánik alakult ki és mindenki fejvesztve próbált megszabadulni minden részvénytől. Miután az árfolyamok zuhanni kezdtek, Nathan Rothschild az egész brit piacot felvásárolta az ár töredékéért. Amikor az ország megtudta, hogy a háborút igazából Nagy-Britannia nyerte meg, a részvények árfolyama az egekbe szökött és így Nathan Rothschild egyetlen nap alatt megsokszorozta családja vagyonát, bebetonozva a világ leggazdagabb dinasztiája címet.


Forrás: http://www.titkolthirek.hu/vadat-emeltek-david-de-rothschild-baro-ellen-a-svajci-rothschild-banknal-pedig-nyomozas-folyik/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése