2016. március 16., szerda

A Felemelkedés Második Nagy Hulláma folyt. 2016.03.15.


Mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, ezt a két üzenetet. Régebbi üzenetek szerint már egy ideje megtapasztalható az 5D - bár ezt vannak akik tagadják. Az biztos, hogy sokak rezgésszintje olyan magasra emelkedett, hogy az elme és a fizikai test nehezen bírja. Kellemetlen tüneteket éreznek emiatt.  Most jön a második szint. Elérhető lesz a 6D. Ajánlatos többet tartózkodni a szabadban, sokat mozogni, tornázni, akár otthon is, (nem elég a megszokott napi munka) Tisztítsuk testünket, lelkünket, meditáljunk. Így tudunk rácsatlakozni az újabb hullámra.
Egy kérésre reagálva: Nem tudom, hogy ez azzal jár-e hogy elmegyünk. Olvastam olyan üzenetet, amiben azt írják, hogy itt maradunk, mert a Föld is már magasabb szinten van. Isten tudja. Valami történik az biztos...valami változik bennünk és körülöttünk, ez a lényeg.Milly

Előzmény: Újabb tömegek érik el az 5D-t 2016.03.20-án.
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/03/a-masodik-tomeges-felemelkedesi-hullam.html










A Felemelkedés Második Nagy Hulláma 

folytatás


Mihály Arkangyal, 2016, március 15.

Kedves Emberiség!

Mi elhozzuk nektek a nagy-frekvenciájú fény információját, különös hálát és figyelmet adva a „Felemelkedés Második Nagy Hullámának, aminek az ideje itt van! 

Az 5D-s lények a modern történelemben először lesznek képesek megtapasztalni egy belső rezgést és külsőleg megfelelni a 42-45 hertz érzékeléséhez 2016 tavaszán, és miután ez a gamma fény beépült, épp, hogy magunkba foglaljuk az első hullámot, már nem lesztek többé 5D-slények, hanem 6D-s egyének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése