2016. február 26., péntek

"Jenga" - Hírek, helyzetjelentés 2016.02.24.



 "A cabal az utolosó és végső „Jenga” műveletet használja, és az átláthatatlan Bábeli Pénztornya most visszafordíthatatlanul teljesen a romjaira hullik."


A Jenga egy ügyességi társasjáték, amit akárhányan játszhatunk, mégsem unalmas, hiszen mindenki feszült figyelemmel várja, hogy vajon mikor fog összedőlni a torony

Előrebocsájtok néhány magyarázatot: 

RV = Napfelkelte Művelet, avagy Pénzügyi Újraindítás (Új pénzügyi rendszer)


Tetelestai és GCR = Valószínűleg az összes tartozás elengedését jelenti, ami feltétele a pénzügyi rendezésnek
Milly































Hírek, helyzetjelentés

"Jenga"


 A Dínár Krónikának küldve emailen

Szerda - 12:00:00 – 2016.02.24.
Anonymous Hírek, helyzetjelentés


-- Megerősítve --



A Szuverén Öregek Vezetősége egyetértett az RV megkezdésével avagy a Napfelkelte  Művelettel 02.22-én hétfőn - ( 2.22.16 @ 8:00:00 CST időzóna).

Kérték a megfelelő segítséget és megkapták az Univerzális Törvény vezette égi életerő szabad akaratot. 


Egy kezdeti AIIB (Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bank... ford. megj.)  „végrehajtási jelzést” küldtek és visszajelzést kaptak világszerte az összes Központi Banktól, kedden – 2016. 02.23-án 12 órakor (amerikai középidő). 
Egy pontos hasonlattal élve, az emberiség elérte a régen várt RV földetérését.


A második „végrehajtási jelzést” ezután 02.24-én 8 órakor szerdán küldték ki, de nem jelzett vissza 70 Központi Bank. De mivel a világon levő nem minden Központi Bank engedelmeskedett, az egész művelet késleltetve lett. Minden folyamatban levő és nem folyamatban levő standard protokoll a GCR/RV területen.


E helyzetjelentés szerint nem tudni, hogy lesz, ha a dolgok lényegében megoldódnak és a folyamat elindul. Egy pontos hasonlat lehet erre, hogy az emberiség türelmesen várja, hogy kitegyék a külön pontot a játék késése után, amelyet büntetésül hívtak a cabalra.


Ez az égbekiáltó engedetlenség egy korábbi engedelmeskedés után egy kicsinyes ellenkezés, „hátráltatási” taktika annak érdekében, hogy további százalékpontokat nyerjenek a főfiókok hidratálására a zárás előtt. Azonban bármilyen további engedetlenség, amelyet a Sötét Nemesség/Rothschild klikk hozott létre, az most okot ad az azonnali bolygószintű eltávolításra és/vagy a központi nap újraindításra.

A hatalom globális pénzügyi rendszere bele kell, hogy nyugodjon, hogy az úgynevezett történelmi „pénzváltás” nem kerülhető el, mivel egy megnövekedett és rendkívül jóindulatú segítség aktívan garantálja a Napfelkelte Művelet (RV) befejezését egy reális időn belül.
Mind a St. Germain Hitel, a Mátrix Alapok/ NESARA átadások, mind a meglevő SWIFT/Központi Bankok és az új CIPS/AIIB szervezetek, most mind tehermentesnek tekinthetők a szuverén számlatulajdonosok számára;
és ebben a pillanatban készek a szétosztásra a néptömegek felé (valuták, történelmi kötvények, PPP, jóléti csomagok, humanitárius alapok, kereskedelmi papírok stb.).

A GCR vagy a Tetelestai Művelet be fog fejeződni valamikor az új időbeosztása szerint, 2016. február 28 előtt, a sötét nemesség engedelmeskedésével, vagy anélkül. 

Lefordítva: A cabal az utolosó és végső „Jenga” műveletet használja, és az átláthatatlan Bábeli Pénztornya most visszafordíthatatlanul teljesen a romjaira hullik.



Forrás: http://www.hollowearthnetwork.com/page/492563586



Kiegészítés:

Tetelestai latinból van fordítva, azt jelenti, „Befejeződött”, ez volt írva a hitelszámlákra, hogy megmutassa a fizetést. Ez olyan, amikor a modern kifejezést szerezzük meg, „Teljesen kifizetve”.

Újabb hírek:

Végső béke   http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/02/vegso-beke-hirek-helyzetjelentes.html


Alátámasztó hírek:


(Milly)


1 megjegyzés:

  1. VÉGRE,VÉGRE,VÉGRE!!!ÁLDOTT MENNYBÉLIEK,ÉGIEK KÖSZÖNET MINDENKINEK!!!NINCS MIRE MÁR IDŐT VESZTEGETNI,GYORSAN,PONTOSAN TÖRTÉNJEN MINDEN.ELEGET ROMBOLTÁK VILÁGUNKAT A KAPZSI EMBERTELEN NAGYHATALMAK,EMBERTELEN IDEGEN HATALMAK!!!AZ EMBEREK A FÖLDÖN BÉKÉT,SZERETETET,BOLDOGSÁGOT,NYUGALMAT AKARNAK,HAZUGSÁG MENTESEN,KORRUPCIÓK ÉS ÁRULÁSOK NÉLKÜLI VILÁGOT,ÉS MEGRENDÍTHETETLEN HITET MINDEBBEN.KÖSZÖNET DRÁGA MILLY!

    VálaszTörlés