Oldalak

2015. szeptember 23., szerda

A szeptemberi kozmikus hullám hatványozottan növekszik- Mihály 09.07.
"A következő 21 napban a Galaktikus Magból (Pleroma) jövő gamma fény erőteljes hullámai folyamatosan ütközni fognak a Földdel és az ott élő lényekkel! Ezekről az érkező gamma fény hullámokról, amelyeket nemrégen mértek a németek és az oroszok kiderült, hogy megkétszereződtek az elmúlt két év alatt és most pedig hatványozottan növekednek."
Mihály Arkangyal


A szeptemberi kozmikus hullám hatványozottan növekszik


Csatornázta: Michael Love
September 7, 2015
Kedveseim!Mindannyian tisztában vagytok a nagy változással, amely bennetek is zajlik és most éri el azt  a szakaszt, amely nyilvánvalóvá válik kifelé is, mint az érzékelhető valóságotok.


A következő 21 napban a Galaktikus Magból (Pleroma) jövő gamma fény erőteljes hullámai folyamatosan ütközni fognak a Földdel és az ott élő lényekkel! Ezekről az érkező gamma fény hullámokról, amelyeket nemrégen mértek a németek és az oroszok kiderült, hogy megkétszereződtek az elmúlt két év alatt és most pedig hatványozottan növekednek.


A gamma foton fénynek ezek a szuper hullámai akkora erővel rendelkeznek, mint 100 millió nukleáris reaktor és a csillaglények egy csoportjának, akiket úgy ismertek, mint Earth Alliance (Földi Szövetségesek) műhold technológia alkalmazásával kell szétszórni azt, hogy lecsökkentsék az erőt egy biztonságos és könnyebben befogadható szintre a Föld és a lényei számára. Ennek a lefelé irányuló X-Hullám sugárzásnak néhány utóhatása a világ minden országban látható volt, ezek, mint hatalmas kék/fehér plazma-oszlopgerendák ütköztek a földre egészen egy mérföldet is elérő átmérővel.

Amint most elértük a foton-öv legsűrűbb területét, az X-Hullám ereje minden órában és minden napon erősödik.


Az emberiség fejlődésében ezt a pontot úgy ismerjük, mint az
Eseményhorizontot. 2015. szeptember 28. az a nap, amikor ez a Szuper-Hullám tetőzik és ez a kozmosz modern történetében valaha mért legmagasabb energiájú frekvencia lesz.


A Föld és az egész kozmosz Schumann Rezonanciája most eléri az elképesztő 33 Hertz szintet, amire nincs másik példa, olyan hirtelen ugrásra, amelyet ti tesztek magasabbra és még magasabbra exponenciális mértékben a belső rezgésetek és az isteni szándék által. Ez 12 Hertz-cel felette van az 5 D-s Új Föld Szintnek, így Gaia több mint kész, hogy fogadja a 2015.9.28. időszak szerető lényeinek első hullámát.  
   

A Felemelkedésnek ezek az úttörői nagyon megérdemlik, hogy elsőként lépjenek az 5D-s Mennyek Királyságába az egész felemelkedési terv iránt tett áldozataik, a vágyaik és a felajánlásaik alapján. Többségetek, akik olvassák ezt az üzenetet bele fogtok tartozni ebbe az első, kb. 2,3 milliárd lelket számláló hullámba. Egy kiegyenlítődési és alkalmazkodási időszak lesz néhány hónapig szeptember 28. után mindenkinek, hogy teljesen be tudja fogadni az új energiákat és elkezdődjön a paradicsomuk részletes megformálódása, aminek a neve Az Új Földi Schumann Rezonancia! Azoknak, akiknek a rezgésszáma nem elég magas, hogy elérjék a 21 Hertz értéket, néhány hónappal később fog ez eljönni, 2016 tavaszán. A harmadik hullám emberei (tudattalan emberiség) a 21 Hertzet később, 2016 nyarának közepén fogják elérni. Azok, akik nem érik el először a szintet nem kevésbé fontosak és mindenki meg fogja tenni azt. Amikor a mérhetetlen fényerő nyomása elég keményen hat egy lényre, az a szeretet egy sokkal fejlettebb egyedévé válik, át fogja ölelni a fényt! Nincs bíráskodás vagy összehasonlítás semmiben sem. Ez az egész dolog egyeseknek a felemelkedési szintje! Emlékezzetek a nagyokra, mi mindenki érdekében jöttünk ide, nem választunk ki valakit a másik helyett, mert valójában nem is lehet választani. Mindannyian szentek és értékesek vagyunk.
    

Szeptemberben a hold energiái egy erőteljes szerepet játszanak a következő 3 hétben és fizikai megjelenések fognak elkezdődni, hogy megmutassák, nemcsak a ti személyes életetek, mint dolgok fognak átrendeződni az új energiáknak megfelelően, de elkezditek látni a pozitív világesemények történését. Az Eseményhorizont főáramú híreket kezd el hozni, amint az közeledik. A világ vezetői, a kormányok és az ügynökségek, akik alaposan tisztában vannak a beérkező foton hullámokkal, elkezdik tenni a helyes dolgokat. Igen, ez egy új világforma kedveseim. Ha nem hiszitek ezt, és még mindig a régi programban futkostok, az megfontolást érdemel.

Egy fontos közlemény lesz a világ pénzügyi rendszeréről, amelyet már átállítottak a színfalak mögött és hamarosan nagy jólétet hoz ez nektek személyesen.

Néhányan végzetről és sötétségről prédikálnak mindezekkel kapcsolatban, mások teljesen     tudják, mi történik igazából. 

Mi azt mondjuk, lovagoljátok meg ezt a szuper fotonhullámot, mindennel együtt, amitek van. Úgy tekintsétek, mint az emberiség szabadságának a kezdetét. Örvendjetek, azt mondjuk!


Legyetek kifogástalanok az életetek minden területén miközben minden pillanatban előre haladunk, amint az ionjaitok elkezdenek forogni egyre gyorsabban.

Fontos, hogy mindent hagyjatok elmenni, ami ezen a ponton nem a lelketeket szolgálja és teljesen nyíljatok meg az univerzum fontos lehetőségei előtt!

A legtöbben közületek már érzik a testükben a frekvencia komoly növekedését. Sokan közületek észrevették, hogy eltolódtak az új helyek felé, elvesztették kapcsolataikat és az anyagi dolgokat. Néhány esetben teljesen úgy érzitek, hogy nem odaillők vagytok, egyedül és még el is veszve.

Biztosítunk titeket, minden, ami történik az, aminek lennie kellene, és a régi energiák tisztulása, amit olyan erősen tartottatok. Ezeknek az alacsony energiáknak át kell alakulniuk, így a fény és a szeretet isteni hullámai át tudnak hatolni a testen és eljutnak Gaia magjába. Az elnyomott érzelmi sérülések és a megtévesztett programozású DNS (korlátolt hitrendszerek) alacsony frekvenciáit lehetetlen átvinni a magasabb dimenziókba! Ezeknek a régi sérüléseknek az energiáit el kell engedni a testből, így a fény teljesen át tud folyni rajtatok és megfelelően ér földet. Ez teljessé teszi az isteni körforgást, amely olyan szuperré tesz titeket, amilyenek valójában vagytok.

A legmagasabb szintű ikerlángok a Földön fontos szerepet töltenek be az „Eseményhorizonton”.

A megvilágosodott ikerlángok nagy tömegei hordozzák a kulcsot, vezetnek az úton és megnyitják a kozmikus kapukat az együttes szeretetük nagy erejével és elősegítik ezt a magas frekvenciájú észlelést, amit az Új Földnek és az Új Mennynek hívunk.

Mi, mint az angyalok emberi testben, azért jöttünk, hogy helyet adjunk a testünkben ennek a nagy fénynek az egész emberiség számára és hírül adjuk ezt a nagy üzenetet! Tudjátok, hogy sok Csillagfaj van itt most a végső felvonásra, akiket meghívtak erre a nagy kozmikus történésre, amelyben fontos szerepet játszotok.

Sok világ nagy létezői vannak itt az ülések szélén, hogy lássák, hogyan teszitek ezt és mit tesztek a következőkben. Ők tapsolnak nektek!
Azt mondjuk, hogy miután az első hullámú ikerláng kulcshordozók átmennek az 5 D-s fátylon, ők megkezdik az igazi munkájukat, mint férfiak/nők csapata a mások legnagyobb szolgálatában, átsegítik az itt maradt emberiséget a nagy Szivárványhídon keresztül. 

A legnagyobb dolog, amit szeretnénk, hogy megértsetek itt, hogy ezt mind ti csináljátok! Soha többé ne lássátok úgy magatokat, mint egy „kicsi öreg ént”, vagy áldozatot, de úgy mint egy szuper lényt és Istent, amik valójában vagytok.

Jobb lenne, ha úgy jönnétek, mint egy kicsi gyermek és olyanok lennétek, mint a Megtestesülés vagy szuper hős, akit még egyszer megcsodálnak. Közelebb voltatok a valósághoz ekkor, mint most!

Annyival többek vagytok, mint amit valaha is el tudnátok képzelni, de azt mondjuk, próbáljátok meg, és legyetek csak a legmagasabb énetek. Ez a helyes út és gyorsabban fogja emelni a rezgéseteket, mint bármi más, mert ez egyezik meg a legmagasabb igazsággal.

Akarjuk, hogy azt is megértsétek, hogy a legnagyobb dolog, amit tenni tudtok az elkövetkező 3 hétben, hogy tudjátok, ez a felemelkedés már megtörtént. Minden dolog megvan.

Most helyezzétek át a tudatotokat a Föld Frekvencia valóságába, ez ennyire egyszerű!

A következő három héten vegyétek vissza a saját erőtök feletti ellenőrzést minden területen! Vegyétek vissza az irányítást a kormányotoktól! Ezt egyszerűen megteszitek, nem szükséges, hogy ők tegyenek meg mindent nektek! Ezek nem az ellenségeitek, ők csak éppen azt teszik meg, amit ti lusták voltatok megtenni.

Fontos mondanunk, alaposan figyeljetek magatokra ebben a nagy időben, hogy a legjobbak legyetek, amik csak lehettek minden téren!

Az univerzumok legnagyobb tanítása a következő:

Szeressétek Isteneteket teljes szívetekből, elmétekből és lelketekből és ez a titok, hogy a Mennyek Királyságába lépjetek. Kérdezünk titeket: „Ki ez a nagy Isten?”
Szeressétek MAGATOKAT teljes szívetekből, elmétekből és lelketekből! Nincs más dolgotok, mint ezt tenni!

Köszönjük nektek nagyoknak, hogy eljöttetek a Földre erre a nagy céltudatos küldetésre.
Jól tettétek kedvesek és hithűek, lépjetek be. Ez a ti órátok a ragyogásra.

Ti vagytok ennek a világnak a fénye, amint egy nagy mester egyszer mondta. Fényesen ragyogjatok, hogy mindenki lássa.

Ez mind nagyon valóságos kedves barátaim, ez már történik és meg fog történni pontosan úgy, ahogy mondták. Ez gyönyörű és csodálatos, és nincs semmi félnivaló. Semmi veszély nem ér senkit közületek.

A ti világotok most szabaddá válik mindörökre! A szenvedés és a káosz szintje ezen a bolygón nem tarthat néhány hónapnál tovább! Valamit adni kell, azonnal, és ez valójában megvan, amint Fénylő Lények milliárdjai (TI) folytatják az átalakulást a Szuper Tudatosság Fejlődési Hullámában, hogy átváltoztassák magukat és ezt a helyet a paradicsomnak nyilvánítsák ki, amit annak gondoltak.

Az S7 (2015.szept. 7.) egy együttrezgő tudatalatti akarat fog egyesülni minden lehetséges idővonalon egy egyetértéssé a valóságban a nagy célért a közeliekben. A közeli azonnali feladat teljesen szeretni titeket és tudni, hogy ti már teljesen összehangolódtatok az 5 D-s új földdel. Ahogy egy nagy mester egyszer mondta: „Csak higgyetek”.

Közvetlenül az 5D előtt, ahol az ikerlángok újra egyesülnek és az univerzum csak küldi ezeket az ismeretleneket/ismerteket, ti az 5D körüli és az 5D-s szeretetben rezegtek. Ez az a szint, ahol ti mesterien szeretitek magatokat! Ez a szeretet hulláma, amit X-Hullámnak hívunk.

Mi vagyunk a 36000 összeillő férfi és női energia, akik a nagy kulcs-hordozók és a legnagyobb szeretet az univerzumban, amely elhozza azt az erőt, amelyet sohasem észleltek még a földön, és készülünk az emberi történelem legnagyobb eseményére. Sokan közületek azonos hullámhosszon vannak ezzel a tudatalattival.

Mi vagyunk az egész emberiség reménye!

Mi vagyunk az isteni ragasztó, amely hordozni fogja ennek az idővonalnak a tudását, amint a szivárványhíd együtt, mint a fénylények első hulláma megérinti a 2015.9.28. 5D-s frekvenciáját.

Mihály arkangyal vagyok és legyőztem a halált, így el tudtam jönni és megtehettem ezt a nagy dolgot. Az embereim mellettem fognak menni a nagy új királyságba, ahol boldogan örökké együtt leszünk.

Az ebben az üzenetben található adatok a forrás-energiából származnak ezen a csatornán keresztül.

A nagy Mihály Arkangyal vagyok, a Szeretet és a Védelem Őrangyala, aki ezeket a szavakat mondja nektek.

Isteni sebességgel a fény minden nagy teremtményének!

Mihály arkangyal


Forrás: http://www.earthascends.com/page/491417722

Fordítás MA

2015. szeptember 21., hétfő

Magarok- mágusok- hunikról - Szelei Magdolna, Avatara, maják


"..egész Európában és Dél-kelet Ázsiában megkezdtük az átrendezést..... PÁRHUZAMOS Fölső terekben a legmagasabb szintről jön a rendszerek átfordítása"Magdolna Mária Szelei

Ha még nem ismernéd NÉZD MEG FONTOS

Hála Istennek AVATARA kutatása rendkívül fontos és PONTOS!!! Még akkor is ha sokan nem értik, hiszik, vagy nem tudják térben és időben hova helyezni... bizony valóban át léptünk az ARANY-korba és most ért el bennünket a teljes tudatra ébredés hulláma, hiszen a bevándorlók hada is ezt mutatja....sokan jönnek az ősi Szkíta, Hun, Pártus, Mag-har Hun területekről és hozzák az ott lerakott SZENT KÓDOKAT, amelyekre szükségünk van az ÚJ-KOR ERŐTERÉNEK BEINDÍTÁSÁHOZ.....mi ezeket fogadjuk, használjuk amit kell és sokan mennek tovább, a TÉR- ÁTRENDEZÉSRE FORDÍTJUK EZT AZ ERŐT.... természetesen tudjuk, hogy rejtőznek közöttük sokan terroristák is..... a magyar rendszer higgyétek el, jól fogadja az energiájukat és mivel itt inkarnálódott tömegesen a MAG-HARI LÉLEK ezért megbirkózunk az ERŐK ÁTFORDÍTÁSÁVAL.


TOVÁBBRA IS KÉRJÜK A TISZTA SÁMÁN, TÁLTOS, MÁGUS ERŐINKET. DOLGOZZATOK MINDEN NAP A VILÁG BÉKÉJÉÉRT..... 

HATALMAS FÉNY SEREGEK SEGÍTIK A TÉR ÁTRENDEZŐDÉSEKET, egész Európában és Dél-kelet Ázsiában megkezdtük az átrendezést..... PÁRHUZAMOS Fölső terekben a legmagasabb szintről jön a rendszerek átfordítása, részleteket nem írok, akinek kell az ÉRTI........ 

NYUGALOM, BÉKE ÉS SZERETET LEGYEN BENNETEK ÉS HITTEL DOLGOZZATOK!!!!! ÁLDÁS MINDEN JÓ AKARATÚ LÉNYRE
Magdi

AVATARA Ösrégi Maja Hindu Perzsa Prófécia a Magyarokról

"2012. dec.21. -ig egyre többen válnak spirituális gondolkodásúvá.
Változik az emberiség, mutálódik, és a legnagyobb változás a
magyarokban történik."

Az átalakulás 2012 óta egyre erősödik. Végre kiderül, hogy kik is
vagyunk valójában.
Örüljünk, hogy lassabb volt az átmenet a megjósoltnál... kevesebb katasztrófát kellett az emberiségnek elszenvednie. Az erős tisztítótűz
most van.. 2015-ben. /Milly

2015. szeptember 20., vasárnap

Pattanásig feszült helyzetben sorsfordító nap közeleg -Kajela 09.01.

2015. szeptember 13., vasárnap

Lopakodó népirtás Európa népei ellen - Coudenhove-Kalergi terv 07.27.


"Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön."

Coudenhove-Kalergi terv: 

Lopakodó népirtás Európa népei ellen
Kulcsmester

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen –elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.


A Pán-Európai Mozgalom megszületése


Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak. Egy sötétlelkű emberről van szó,akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. Neve:Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fűztek a Kallergis elnevezésű bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. Richard Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomáš Masaryk és Edvard Beneš, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával. A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.
Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték,  de a második világháború után, hála Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a B’nai B’rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek erdeményeképp
a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.


A Kalergi terv lényege

Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” –  Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.

Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.  Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:

A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai  lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni.Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.

A genocídiumra –  azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon”. Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának  2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.

Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk”. Könnyű belátni, hogy a “demográfiai válságot” bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport.   A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus” ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. Röviden összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, melyek a honos Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”


Végkövetkeztetések

Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.

A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes”, haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. “rasszizmus” bűn és elítélendő. Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a “bizniszt”. Napjainkban minden eddiginél fontosabb a rendszer hazugságai ellen küzdeni, hogy felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét, hogy kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és felkeljenek a multikultikulturalista elnyomatás ellen!

Mindenkinek látnia kell, hogy az európai integráció valójában csendes népirtás az európai gyökerű népek ellen, tehát nincs más választásunk, csak a forradalmi küzdelem létünkért, családjainkért, minden más alternatíva a nemzethalált jelenti!

2015-07-27


Hozzászólás
fejervari

Köszönet a szerzőnek ezért az írásért, mely megérdemelné, hogy országos lapokban is megjelenjen. Sajnálatos ugyanis, hogy az átlag állampolgár, – akárhol is éljen e világon -, hihetetlenül tájékozatlan a politika természetét illetően.

Mi tagadás, Coudenhove-Kalergi létezéséről és elméletéről, valamint a róla elnevezett díjról és díjazottjairól még én sem hallottam.
Mindazonáltal nem ez az egyetlen ilyen elgondolás a nemzetállamok megszűntetésének lehetséges módjára, mely közelebb hozná a „világelit”-et a totális hatalom megszerzéséhez. Számtalan titkos társaság, szervezet működik a 18. század óta, befolyásuk egyre erősödött. A szabadkőművesekről Raffay Ernő könyvei tájékoztatnak, az un. Bilderberg-csoport nemrég tanácskozott és csodálkoznék, ha a népvándorlás kérdése nem lett volna napirenden. A minap az Echo TV Világpanoráma műsorában (http://www.echotv.hu/video/106214/20150710_Vilagpanorama) dr. Drábik János ismertetett egy fentihez hasonló elképzelést, melyet bizonyos 
Israel Cohen írt 1912-ben A Racial Program for the Twentieth Century (Faji program a huszadik századra) címmel. Szóba került még a „Cion bölcseinek jegyzőkönyvei” is, mely hamisítványnak bizonyult ugyan, de a benne foglaltak mégis megvalósultak.

Drábik Jánosnak számtalan könyve és írása jelent már meg, ezek közt figyelemre méltó a Novus ordo seclorum – Az új világrend 
(http://mek.oszk.hu/01500/01560/html/01.htm), melyben a pénzügyi háttérhatalom létével és viselt dolgaival foglalkozik igen részletesen, így értelemszerűen ezt itt ismertetni nem lehet. Kiemelendő azonban egy idézet a szövegből, mely mindenki számára kijózanító lehet: Franklin Delano Roosevelt egykori amerikai elnök szerint „a politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami megtörténik, biztosak lehetünk abban, hogy az így lett eltervezve”.

Nos, ha áttekintjük az elmúlt évtizedeket, összerakjuk a történések mozaikjait, a tervszerűséget tagadni nem lehet. Ebből a szempontból következményeit tekintve a legdrámaibb és legvitatottabb esemény az un. 9/11 volt, mely ürügyet szolgáltatott Afganisztán, majd Irak megtámadásához, ezeket követte később az egykor katonailag és gazdaságilag elég erős, ám Izraellel ellenséges arab államok bukása. Szíria esetében az orosz segítség még haladékot jelentett, de az ukrainai puccs megvalósítása már az oroszokat fenyegeti közvetlenül. Eközben „Deus ex machina”, azaz a semmiből létrejött egy igen erős katonai hatalom, mely magát Iszlám Államnak nevezi és szörnyűséges rémtetteivel emberek millióit kényszeríti menekülésre, leginkább most már Európa felé. Bár a különböző titkosszolgálatok segítségével már számtalan, terroristának minősített csoport (Al Kaida, Hamász, Hezbollah. stb.) vezetőit tudták célzottan likvidálni és az IÁ-t is támadják nyugati szövetséges erők katonailag, érdekes módon valahogy nem bírnak leszámolni vele.

A migrációnak természetesen számtalan egyéb oka is lehet (és lesz). Elsősorban egyes államok, vidékek túlnépesedése annak minden következményével együtt, éghajlatváltozás, természeti és környezetszennyezési katasztrófák, stb. Ilyesmire már évtizedekkel ezelőtt gondolni lehetett, a továbbiakban pedig fokozottan foglalkozni kellene ezzel, tekintve, hogy hosszabb távon akár milliárdos létszámban kelhetnek útra emberek minden irányban, Európa felé is, ám napjaink eseményei, az EU illetékeseinek a problémák megoldására vonatkozó nyílt obstrukciója semmi reményre nem adnak okot.

Bármely állam gazdasági, szociális és egyéb viszonyait nagymértékben megterheli, ha tömegesen özönlenek be magukat menekültnek mondó, vagyontalan és munkára alkalmatlan emberek. Ezzel minden politikus tisztában van, ám ezeknek azon csoportja, mely a háttérhatalmat szolgálja (pl. az un. liberálisok), támogatja a korlátlan bevándorlást, míg a saját országuk érdekeit védők legalábbis igen szűk befogadási keretekben gondolkodnak. Miközben Európa országai be sem engednék vagy legszívesebben kitoloncolnák a menekültek túlnyomó többségét, kormányaik politikai okokból mégis bírálják a határait lezárni kívánó magyar államot. (Ebben az EU illetékesei élen járnak, mint mindig, ha egy állam igyekszik megőrizni szuverenitását bármely vonatkozásban.) Ez a kétarcúság bizonyítja, hogy az európai kormányok pontosan tudják, hogy 
„honnan fúj a szél”, de nem mernek nyíltan fellépni, retorikával igyekszenek megfelelni a háttérhatalom elvárásainak. Nem meglepő e magatartás, zokszó nélkül tudomásul veszik például, hogy a „nagy testvér” lehallgatja minden vezető politikus telefonját, kikutatja titkaikat.

A határok védelme egyébként minden államnak joga és kötelessége. A határokon átkelőhelyek vannak, akik máshol lépik át a határt, törvényt sértenek, ez így van mindenütt a világon. Ha fegyveresen követik el a határsértést, akkor az államnak, a kormánynak kötelessége visszaverni ezt. Úgy tűnik azonban, hogynapjainkban fegyvertelen határsértéssel lehet országokat meghódítani, mert hiszen a menekült más kategória, neki „jogai” vannak. Nincs itt valami joghézag?

Ha figyelemmel kísérjük az un. „baloldal” álláspontját itthon és a világban, kétséget kizáróan megállapíthatjuk, hogy kifejezetten támogatják a bevándorlást, tekintet nélkül annak mértékére. Soha egyetlenegy mérvadó politikusuk sem mondott számokat arra vonatkozóan, hogy hány embert kellene befogadni Magyarországra vagy általában Európába, milyen keretből kellene ezeket eltartani, milyen szociális ellátásra lennének jogosultak, stb., stb. Normálisnak és jogosnak tekintik a határsértést, a határvédelmet elítélik, mint mindent, ami gátolni igyekszik ezt a folyamatot. Nincs tudomásom viszont arról, hogy ezek az „emberbarát”, humanista „ballib” politikusok bármelyike is lebontotta volna kertjének kerítését vagy kitárta volna lakása ajtaját, hogy oda korlátlan számú bevándorló beköltözhessen. Szerintük ugyanis aki kerítést épít, az idegengyűlölő.

Az embercsempészet törvénytelen, de úgy tűnik, ebben a körben a „baloldal” szövetségesre talált. Megjegyzendő, hogy a migrációt egyszerűbb embercsempészek akciójának tulajdonítani, mint kitervelt politikai manipulációnak, de nehezen hihető, hogy pl. Szomáliából, Eritreából, vagy éppen Afganisztánból, Pakisztánból kellően meggyőző propaganda és logisztikai szervezés nélkül lehet milliós tömegeket mozgósítani, szállítani hatóságok, világszervezetek és titkosszolgálatok támogatásának hiányában is.

A terv egyébiránt ördögi, bár nem meglepő. A háttérhatalom számára az emberélet, a tömegek nyomora nem szempont. Az utóbbi évtizedek háborúi több millió ember pusztulásával jártak és további háborúk várhatók. Ha Európa gyarmatosítása, egységes irányítás alá helyezése, valamint a transzatlanti kereskedelmi egyezmény (TTIP) kikényszerítése a cél, akkor néhány milliós tömeg felhasználása mindössze technikai feladat, nem számít, hogy mi fog történni később e tömegekkel. Az európai államok számára viszont mindez azt a dilemmát veti fel, hogy befogadják-e ezt a tömeget és viseljék ennek minden következményét, vagy próbálják-e visszatoloncolni őket oda, ahonnan jöttek. Figyelembe véve, hogy ezen embereknek egy része valóban az életét mentve menekül és semmijük sincs, nincs hova visszaküldeni őket. Ha ezt megkísérlik, az nyilvánvalóan éppen olyan embertelen, kegyetlen lenne, mint ahogy azt a háttérhatalom kezeli, amúgy pedig lázadásokhoz vezetne, amit le kellene verni. Az sem elképzelhetetlen, hogy adott esetben a bevándorlók egy részét bizonyos tényezők fegyverekhez juttatják, ha egy állam „viselkedése” erre okot adna. Ilyen tömeget ügyes szervezéssel sokoldalúan fel lehet használni. Terrorista akciók ellen sincs tökéletes védelem.
Európa államai tehát zsarolhatók, összefogásra kevés az esély, mert az EU vezetése és a parlamenti többség a háttérhatalmat szolgálja. De vajon Európa népei mit szólnak mindehhez?

Helytálló véleményt formálni valamiről csak pontos információk alapján lehetséges. Minthogy azonban az európai sajtót (is) a háttérhatalom birtokolja, az EU mintegy 500 millió lakosa közül csak kis számban kezdik felismerni a veszélyt, mely a kontinensre és az egyes államokra leselkedik, helyenként már tüntetések kezdődtek. Bár a transzatlanti egyezmény ellen megindult egy erőteljes civil tiltakozás és eddig több mint 2 millió aláírás gyűlt össze „Stop TTIP” jelszóval, a bevándorlás ellen eddig nem szerveződött hasonló mozgalom. Az ENSz adatai szerint jelenleg 230 milliónál több ember hagyta el lakhelyét világszerte, ezek egy része bizonyára Európát választja (különösen, ha „megkérik rá”). Ha az egyes államok engednek a nyomásnak és bizonyos létszámot befogadnak, annak nyomán újabb hullám indulhat, mert az addig hátramaradottak számára ez reményt keltő és nem fogadják el az „Európa megtelt” táblát. Néhány éven belül a migránsok száma megduplázódhat, hosszabb időtávra még gondolni is rossz.

A probléma megoldása tehát rendkívül nehéz, de talán nem lehetetlen. Ha egyes államok vezetése a magyar kormány álláspontjával egyetért és van elég bátorságuk összefogni az EU és a háttérhatalom ellenében, talán tehetnek valamit. Dánia például már tájékoztató kampányt indított a bevándorolni szándékozók körében, mely szerint már nem fogadnak be több embert. Az ilyen és hasonló (kiábrándító) üzenetek célba juttatása komoly szervezést és titkosszolgálati módszereket igényel, ehhez is összefogásra lenne szükség. Bár nyilván emberbaráti akció, hogy Líbia felől a tengeren át csónakokon érkezőket szervezetten kimentik, de talán nem kellene őket feltétlenül Európába hozni. Vihetnék őket Észak-Afrika egyéb államaiba vagy éppen Észak-Amerikába is, ha már Líbia nem tekinthető biztonságosnak. Lehet ugyan, hogy Marokkó, Algéria vagy Tunézia nem örülne ennek, de némi készpénz sokat segíthet.

Ahogy Bulgária lezárta határát, úgy ezt Görögország is megtehetné. Szigeteire nyilván embercsempészek szállítják a menekülőket, tehát ott kellene blokádot létesíteni, a csempészeket elfogni. Érdekes, hogy Ciprusról bevándorlás vonatkozásában nem hallani híreket.
Orbán miniszterelnök úr előadása Tusnádfürdőn arról tanúskodik, hogy a kormány tökéletesen tisztában van a bevándorlás súlyos veszélyeivel és a jelenség mögött húzódó politikai szándékokkal. Sajnálatos azonban, hogy a lakosság részletes felvilágosítása késik, a kommunikáció erőtlen. A civil szféra segíthetne ezen a téren.

fejérvári


2015. szeptember 11., péntek

Végjáték - Sananda 2015.09.04.

"Segítsetek nekem elküldeni ezt az üzenetet a Fénymunkásoknak, és megnyitni az elméjüket, hogy lássák a nagy diadalt, ami lehetséges ebben a pillanatban."


Végjáték
Sananda 2015. 09.04.

Kedves Fénytestvéreim, Sananda vagyok. 
Hosszú tárgyalásokról érkeztem hozzátok azoktól, akik  megpróbálják irányítani a bolygótokat. Együtt vagyok Mihály Arkangyallal, St. Germainnel és Kwan Yin-nel és támogat minket Ashtar, Anya és Atya és sokan mások a Mennyek Csapatából, amint végrehajtottuk éjt nappallá tévő megbeszéléseket a 3. dimenzióban. El fogom magyarázni.
A cabal útja a Föld bolygón a végéhez tart. Amint azt Anya és Atya próféciái régóta megmondták, a sötétekkel folytatott kísérlet véget fog érni. Azoknak, akik a Mátrixot tervezték és az összes bonyolult programot, amelyet megszerkesztettek, egy napon szükséges lesz lemondaniuk, feladni az erőiket és visszatérni a Fénybe. Sokan félreértették ezt a jóslatot és a Világ Végének nevezték el 2012. 12. 21-ét. Azt hitték, globális katasztrófa, leépülés, fájdalom és szenvedés lesz. Legalábbis, ez az, amit a cabal szeretett volna hinni, mert ez volt az, amit reméltek megteremteni – egy bolygót, amelyet a félelem, az engedelmesség és a reménytelenség igáz le.
Bár azt a céljukat, hogy kialakítani egy szolga bolygót nagyban sikerült, az ő végső tervük nem fog beteljesedni. A Fény újra leszáll a kedves Terrára, és mi ott leszünk veletek, hogy ezt így kijelentsük. Azok közülünk, akik a felsőbb dimenziókban maradtak az utolsó néhány évre egy különös erőfeszítést tettek Anya- és Atyaisten vezetésével. Mi leereszkedtünk órákra, vagy az én esetemben éjjel nappal több napra, hogy befejezzük a megegyezéseket a 3. dimenzióban. Fontos volt megjelenni a cabal vezetői előtt, hogy megértsék, mi bizniszt jelentünk. Elmondhatom nektek, megdöbbentő volt számukra, hogy láttak materializálódni a szemük előtt, mert a legtöbbjük hevesen elutasította minden Fénylény létezését, és különösen elutasította, hogy elhiggye, ezek a lények a felsőbb dimenziókból, a 4. felettiből vannak, ahol azt hitték, ők a legfelsőbb uralkodók.
Most az 5. dimenzióban pihenek a többiekkel együtt, erőt kapva az Artkturiak csapatától, akik olyan szorosan együttműködtek velünk. Ők tisztában vannak azzal az energiával, amire nekünk szükségünk van, hogy hosszabb időre láthatóvá váljunk és regenerálnak minket a tápláló technológiájukkal, amíg Anya és Atya átölel minket és helyreállítja az energiánkat. Ti éreztétek a „transzfúziójukat” amikor Ők jöttek, hogy szétárasszák a MézSzeretetüket mindannyiotok felett, ugye? Ez az, ahogy ők fenntartanak minket, amikor előre megyünk az erősen irányított és részletezett erőfeszítésekkel, hogy a cabalt egyenesbe hozzuk, ahogyan az ő megegyezésük megkívánja.
Lépésről lépésre haladunk mindenki Legnagyobb Jója érdekében. A Tanács átnéz és értékel minden elmozdulást. A Fény Galaktikus Föderációja szigorú biztonságot tart, és közülünk mindenki a földön most védett az Angyalok Légiója, Mihály Arkangyal és Christine kommandója által. Ők éjt nappallá téve dolgoznak, hogy minden rendszert stabilizáljanak a földön és minden Fénymunkás számára abszolút védelmet biztosítsanak, akik velünk együtt dolgoznak. Tudjátok, hogy igényelhettek segítséget mindenhez, de az ő segítségük nagyobb, ha tudatosan igénylitek azt, ezért kérem, tegyétek így mindannyian ti Fénymunkások, akik most segítetek nekünk ebben a nagyon kritikus leszerelési folyamatban.


Mint egy kártyavár, az a rendszer, ami most van a Földön, készen áll a bukásra. A gazdasági, szociális, legális és politikai rendszer át van szőve és szorosan ellenőrzött a sötét a kis számú  cabal vezetők által. Az ő felsőbb énjeik, a mentoraik és a tanáraik, az Annunakik és a Reptiliánok már mind visszavonultak, és majdnem mind beleegyezett, hogy visszajön a Fénybe. Ez azt jelenti, ők elmentek Anyához és Atyához, hogy befejezzék az életük áttekintését, és újra elkezdjék, mint új lelkek a teljes megújulást, hogy felvállalják a munkájukat velünk, mint Terra és a Felemelkedésének a szövetségesei és barátai. Így látjátok, mindegyik eltávolodott a sötét tervektől, kivéve azokat a keményvonalas és nagyon sérült embereket, akik most inkarnálódtak ide.
Ez hozta létre a végjátékot, amiben most vagyunk. Nincs több bolygóközi támogatás - nincs lehetséges beavatkozás külső erőktől. A Föld teljesen karanténban van, teljesen védett az Ashtar Csapata által minden interferenciától. Bár lehet, hogy nem nyilvánvaló a közönség számára, ez egy hatalmas lépés, hogy a bolygón minden sötét vállalkozás véget ér. Látjátok, a 3. dimenziós cabalnak nincs valódi ereje az oktatóik és a technológiai tapasztalatok nélkül, akik felállították őket az üzletileg az első helyre.
Lezártunk minden kiskaput, elvágtunk minden utánpótlási vonalat, minden szörnyűség és erőszakos cselekedet elkövetőjét elhoztuk a Földön a bíróságokra, ahol felelősséget vállalnak az emberiség több ezer éves szenvedéséért és elnyomásáért a Földön. Sajnáljuk, hogy ezeket a pereket nem lehet publikálni az én itt megjelent leírásomon kívül, de biztosítalak benneteket, hamarosan informálódni fogtok arról a folyamatról, amit teszünk és ti lesztek a haszonélvezői minden erőfeszítésünknek, és ...Most szükségünk van rátok!!!
Amint összedugtuk a fejünket Kathrynnel, hogy összeállítsuk az üzenetnek ezt a részét, Anya- és Atyaisten rögtön odajött hozzánk és azt mondta: „Kedves Sananda és Kathryn, ez a legfontosabb üzenet, amit valaha eljuttattunk a szeretett Földi gyermekeinknek. Kérjük, hozzátok ezt létre a lehető legtisztább és leghatásosabb módon. Meg kell érteni ennek a történelmi pillanatnak mind a sürgősségét, mind a hatalmas lehetőségét. Csináljátok a legjobban, kedves gyermekek!”

Kérlek titeket testvéreim! Együtt létre fogjuk hozni ezt az új napot. Segítsetek nekem elküldeni ezt az üzenetet a Fénymunkásoknak, és megnyitni az elméjüket, hogy lássák a nagy diadalt, ami lehetséges ebben a pillanatban. Holnap, szeptember 5-én, én Sananda vissza fogok térni a Mátrixba – a cabal üléstermeibe és a hátsó szobáiba, hogy folytassam az erőfeszítésemet meggyőzni őket, hogy az olcsó hipnotikus trükkjeik a továbbiakban nem tudják tartani az emberiség bebörtönzésének gondolatát és érzelmét. Segítsetek megmutatni nekik az általatok elnyelt összes Fénnyel, (és amit ők állandóan figyelnek az ő technológiáikkal) hogy az ő erőfeszítéseik a hangfrekvenciákkal, a médiával és a hamis zászlós műveletekkel keltett félelem fokozására nem sikerülnek.
A Fény emelkedésének az általatok történő bemutatása a leghatékonyabb bizonyíték az én „diplomáciai” érvelésemben, hogy az ő igyekezetük hiábavaló. Csak akkor fognak békésen távozni, ha ők teljesen meggyőződnek arról, hogy a táncnak vége van – az erejük illúzió, alapok nélküli, és az emberiséget nem lehet többé leigázni a „gyenge kéz” trükkökkel. Ez így van.


Adósotok vagyok egy diplomáciai módszer bemutatásával. Mi, a Mennyek Csapata arra jutottunk, hogy az uralkodásuk békés befejezésének eléréséhez teljes mértékben egy körültekintően megtárgyalt megegyezésre van szükség, nem erőszakra. Kérlek titeket, higgyetek nekünk ebben! Nincs helye a bosszúnak vagy a szemet szemért bíráskodásnak, ahol az egész Univerzum veszélyben van. Egy valóban létrejövő békét csak egy becsületesen megtárgyalt béke jelenthet. Ez a mi küldetésünk, és mi ezt azonnal el akarjuk érni.
Éppen most írtuk le nektek a mi részünket – a magasabb dimenziós részét – ennek az együttműködésnek. Mi, ti és én kedves Fénymunkások, eljutottunk ennek a veszélyes helyzetnek a szélére több évnyi erőfeszítés után a fátyol mindkét oldalán. Ez most egy út ki és keresztül, egyszer és mindenkorra, ÉPPEN MOST.
Mi most tőletek függünk, ennek a sikeressége kapcsán. Kérjük, MŰKÖDJETEK EGYÜTT VELÜNK MOST!

Ez egy Mátrix, amit szét kell szedni belülről kifelé.
Itt felsorolunk néhányat a legjellemzőbb nézetek és cselekedetek közül, amelyeket a Mátrix teremtői hoztak létre. Ezek odakötnek mindannyiunkat a 3 D-s valóságban a sötét múltunkhoz és azokhoz a módokhoz, amelyekben évezredeken keresztül éltünk. Ezek látják el energiával és tartják fenn önmagát a Mátrixot. Elfogadva ezeket az eszméket és cselekedeteket az ő buzdításukra akaratlanul is az ő támogatójuk és szószólójuk lesztek – a Mátrixé és a szenvedésé, amit az hoz a Földre.
Szükségünk van arra, hogy megerősítsük a jó szíveteket a Fény oldalán. Kapcsolódjatok most hozzánk, eltörölni ezeket a mélyen gyökerező hitrendszereket, amelyek erőt adnak a sötét Mátrixnak és a cabalnak, hogy ennek minden előnyét élvezzék.
Ez nem egy végleges lista, de ez lesz a szikra a felismerésre mindenki számára. Kezdjétek azokkal a hiedelmekkel, amiket itt leírunk. Élezzétek ki azokra a leírt elemekre, amik a ti saját gondjaitok és félelmeitek.

Eltörlendők:

1. Meg kell védenem magam és a családom mindenekelőtt. Aggódom a biztonságunkért és a jövőnkért. Egy csomó fenyegetés van a terrorizmus, a közelgő globális katasztrófa miatt, hogy elvesztem a munkámat és nem leszek képes fizetni az adósságomat, az egy reális és állandó félelem. Fel kell töltenem a készletemet élelemmel és vízzel és senki nem tudhatja, hogy az nekem van. (Ez meghívás a paranoiára és a félelemre, arra az alapra, ami fenntartja az adósrabszolgaságot és a félelmetes rabszolgamunkát, amit okoz, ahelyett hogy a forrásaitokat a szívetek igazi vágyainak beteljesítésére irányítanátok.)
2. Előrelátónak, bölcsnek és érettnek kell lenni, mindig felkészülve a legrosszabbra. (Ez garantálja, hogy mindig a legrosszabb fog történni. Ez az energiai alap a Mátrix számára.)
3. A közösségben nem lehet hinni. Mi természetünknél fogva agresszívek és ragadozók vagyunk. Mi dominánsnak születtünk és úgy használjuk a Föld forrásait, ahogy akarjuk, még akkor is, ha az tönkretevő.
4. Ez a valódi realitás – ez az, amit láthatok és érinthetek. Ez a tudományos és gyakorlati valóság, ami számít. Ez az, amivel foglalkozunk. Feltéve, ha nem értitek meg, hogy téveszmétek van. A szenvedés az élet része. A gonosz és a sötétség mindig itt lesz. A legjobbat kell kihozni ebből. (Ez egyszerűen egy programozás, hogy azt higgyük, elsősorban ez a felelős a negatív dolgokra való odafigyelésünkért. Ez elterel minket az aktuálisan fontos dolgokról, hogy a kreatív lehetőségünket folyamatosan a valódi akaratunk létrehozására használjuk, ne arra figyeljünk, hogy mit ne.)  
5. Ti felelős közösségi tagok és állampolgárok vagytok, ha megállás nélkül hosszú órákig dolgoztok inkább a sikerre törekedve, mint a szeretettjeitekkel tölteni az időt, és azt űzni, amit szerettek. Hosszú órákat dolgozni időn túl azt mutatja, hogy komolyak és értékesek vagytok. A lustaság szegénységet, függőséget, valaminek a hiányát jelzi stb. (A jelöltségi hozzáállás egy Mátrix álom. Tápláljátok a mohó vállalati kasszát a véretekkel és a homlokotok verítékével. Ez az agymosás, amely létrehozza az adósrabszolgasági munkát.)
6. Igazam van, ha azt teszem, amit akarok. Azt tehetném, ami az érdekem. Jogom van, hogy önmagam legyek. Én vagyok az egyetlen, aki tudja, mi a számomra a legjobb. Ha van egy problémám, azt magam oldom meg. (Ez egyértelműen egy önző és arrogáns hitrendszer, ami tagadja az Egységes Tudatosságot, hogy úgy szeressétek a szomszédaitokat, mint magatokat. Ez egyszerűen az oszd meg és uralkodj stratégia volt, arra tervezve, hogy mindenféle együttműködést elutasítson, hogy könnyebb legyen nekik az ellenőrizés.)
7. „Spirituálisnak” lenni egy kedves luxus. Később fogok meditálni, Istennel kapcsolatba lépni csak akkor, amikor kitalálom, hogyan. Az Ikerlelkem veszélyezteti a házasságomat. A Felsőbb Énem nem beszél hozzám. Nincsenek különös adottságaim, hogy lássam ezeket a valóság mögött. Nagyon elfoglal az „Élet”. Nem tudok bárkivel beszélni erről, akit ismerek. (Azt gondolva, hogy teljesen el vagytok különülve Istentől és a Mennyek Csapatától ahhoz az érzéshez vezet titeket, hogy egyedül vagytok egy szánalmas életben ezen a magányos bolygón. Ez pontosan az a hitrendszer, ami a depresszióhoz, a magányossághoz és elidegenedéshez vezet sokkal inkább, mint az örömhöz és a szabadsághoz.Rázzátok le, most!
Minden fenti hit összefügg egymással, körétek fonja a rácsot, amely a Mátrix anyagát hozza létre. Ezek hozzák létre a ragasztót, az energetikai kötést – a humán életerőnk használata képezi a Mátrix szerkezetét. Ha ti elfogadjátok ezeket a nézeteket, akkor mindannyian sokkal erősebben és vég nélkül  lehorgonyozottakká váltok a Mátrixhoz.
Most arra kérlek benneteket, hogy sokkal tárgyilagosabbak, pártatlanabbak és elfogulatlanabbak   legyetek, mint valaha voltatok.
Mindenek felett ne essetek abba a csapdába, hogy megpróbálják elhitetni veletek, jó helyen vagytok. Emlékezzetek: ezek már valaki másoknak voltak az eszméik, mielőtt a tiétek lettek. Ti szabadon magatok mögött hagyhatjátok ezeket, ha akarjátok. Ezek csak eszmék. Ezek nem foglalnak el helyet vagy nincs súlyuk. Az eszmék könnyen cserélhetők. Bármelyik pillanatban le tudjuk cserélni a félelmet Szeretetre. Csak a ti szívetek tudja az Igazat. Csak a ti szívetek tud szeretni. Az Igazság és a Szeretet tesz minket mindannyiunkat szabaddá. Itt van, amit tehettek a Mátrix leépítéséért:
Tudjátok meg, hogy a ti belső valóságotok hozza létre a külső valóságotokat. A ti gondolataitok és érzéseitek a Teremtés hatékony eszközei. 
Ezért bátorítunk titeket, hogy ismerjétek meg magatokat, a legmélyebb érzéseiteket és gondolataitokat, mert ezek azok az elemek, amelyekből a víziókat teremtitek. Tudjátok meg, ti most az ügydöntő szavazat vagytok annak igénylésében, hogy ez legyen-e az utolsó pillanat, amikor visszaigényeljük a szeretett Bolygót a Fény számára. Amit lelki szemeitekkel láttok, azt fogjátok megvalósítani. Mi, a Mennyek Csapata nem akarunk és nem fogunk harcolni az akaratotok ellen – akár tudatában vagytok az akaratotoknak, akár nem. Legyetek tudatosak!
1. Szüntessetek meg minden vitát! Folytatni a vitát az a Mátrixnak való behódolás. Állítsatok le minden perpatvart a többi Fénymunkással, a szomszédokkal, az ideológiákkal, a hitekkel, még akkor is, ha igazatok van. A rossz érzések megváltoztatásával felülkerekedünk a régi rendszer alapján és magján, amiről azt mondjuk, harcolunk ellene.

2. Legyetek relaxáltak minden esetben! Legyetek annak tudatában, hogy a szorongás és a stressz érzése a cabal által létrehozott félelmi válasz. Ez nem normális, természetes vagy elfogadható. A stressz a félelemből jön. Ne adjátok meg magatokat a félelemnek, mert az érthetetlen viselkedéshez vezethet. Ehelyett fordítsátok a tudatotokat arra, hogy nyugodtak, humorral teliek és rugalmasak maradjatok. Ez emeli a Fény arányát, amely szó szerint kioldja a sötét Mátrixot és létrehozza a kristályhálót.

3. Most és mindörökre tudatosan változtassátok meg a gondolataitokat és érzéseiteket. Ha minden személy, aki olvassa ezt így tesz, könnyedén fogunk diadalmaskodni, az ünneplés és öröm nagy hullámában.

4. Kövessétek a belső vezettetést minden időben. Vegyétek azt az irányvonalat, amelyet minden pillanatban akarni fogtok, az élet sűrűjében, fogadjatok el egy állandó és ésszerű akaratot, hogy győzedelmesen nézzetek magatokra függetlenül attól, mi történik a környezetetekben. Kezdjétek azzal, hogy őszintén megmondjátok magatoknak, hogyan érzitek magatokat.

5. Mondjátok el magatoknak az igazat másodpercről másodpercre. Az őszinte belső jelentés elegendő lesz egy felemelkedéshez, hogy kiszabadítson minket. Nem kell hazudnotok magatoknak azért, hogy megvédjétek magatokat olyan tettektől, amik veszélyeztetik a bizonytalan adós-rabszolgaság életeteket. Legalább kezdjetek el igazat mondani BELÜL, egy állandó alapelv szerint percről percre. Ez bomlasztani fogja a Mátrixot. Ha közülünk most mindenki ezt teszi ebben a vízválasztó időben, le fogja vágni a bilincset a kollektívák számára. Mondjatok igazat magatoknak! Csináljátok percről percre a belső jelentést: „Ó, én tényleg akartam egy második desszertet.” „Ó, ezt tényleg durva volt mondani az anyámnak.” „Ó, én valójában nem értek egyet ezzel a rasszista kijelentéssel.” „Nem, én nem akartam a munka után még 2 órát maradni.” Ó, az tényleg sért engem, ha azt mondják, hogy nem nézek ki jól. Igen, az tényleg idegessé tesz, ha azzal vádolnak, hogy önző vagyok. Kezdjétek el és fel fogjátok fedezni, hogy mi az Igazság valójában.

6. Szólítsátok meg a Mennyek Csapatát MINDEN ESETBEN. Akarjatok intuitíven reagálni bármilyen iránymutatásra, amit kaptok. Garantáljuk, hogy kaptok segítséget. Legyetek őszinték a leendő Vezetőitekkel és a szerető Segítőitekkel való kommunikációban. Ez azt jelenti, hogy az intuícióitok szerint kell tennetek, ha arra buzdítanak, hogy így tegyetek. Ápoljátok a hála és bizalom érzetét az ő irántunk érzett határtalan Szeretetükért és az ő nagylelkűségükért. Ezek ők és most ők sokan állnak a mi szolgálatunkra.

7. Nevessetek könnyen és gyakran. Ne azért nevessetek, hogy lealacsonyítsátok vagy felemeljétek magatokat, hanem hogy az Életet egy szélesebb látószögéből érzékeljétek. A jó humor egy 5. dimenziós minőség és a kedvességgel, türelmességgel, megértéssel és a kegyelemmel jön.

Ha elfogadjátok ezt a fontos stratégiát és Igazat beszéltek a nehéz és változó dolgokról, akkor beszéljetek ezekről a ti semleges szerető álláspontotokból nézve. Lélegezzetek tudatosan a szélsőséges körülmények között. Hozzátok létre a Fényoszlopotokat, és maradjatok biztonságban és erősen azon belül, a szemeteket nyitva tartva és a tudatotokat teljesen bekapcsolva. (Lásd: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/09/elj-minden-pillanatot-fenyoszlopodban.html)
Maradjatok központosítva és tárgyilagosan, és semmit ne utasítsatok el, ami kedves, türelmes és kiegyensúlyozott.  Bírjátok ki
Vegyetek át akárcsak egy javaslatot a fentiek közül és bírjátok azt ki, 1000%, hogy megszabadultok a Mártixtól. Nem kell mindet megtenni azok közül. 
Vegyetek egyet és szegezzétek azt le. Ha ezt teszitek, mindannyian szabadok leszünk. Például, ha elhatározzátok, „Kedves leszek minden pillanatban. Szabadon nevetek, különösen magamon”, azok a hitek, amik feltartóztatják a végső győzelmet, fel fognak oldódni. A sötétség, amely szorongást és viszályt teremtett, el fog tűnni a Fény energiájában.
Ha elengedjük a Mátrixot, a cabal nem tud ránk lőni az ő szörnyű fegyvereivel vagy a frekvenciáival. Olyanok vagyunk, mint az ülő kacsák a régi farsangi lőtéren, akik örökké kiteszik magukat, hogy kiüssék őket újra és újra. A cabal a lövő. Garantáljuk, hogy a szadista játék addig fog folyni, amíg el nem fogadjuk, hogy a legjobb, amit tenni tudunk, hogy elkerüljük a lövést ebben a körben, miközben a többi kacsa elesik körülöttünk. Szakítsátok meg a láncot, hogy ti tartsátok a misztérium soha véget nem érő körét és a többi kacsa is felszabadul. Azután, nem csak nem kapunk lövést mindannyian többé – hanem megkapjuk a jólétet és az örömöt, amire úgy vártunk.
Látjátok, a viszály, a reménytelenség és a gyanakvás azok a lábak, amelyek a Mátrix alapjait tartják. Távolítsátok el a lábakat és az egész szerkezet összecsuklik magától. A Fény el fogja árasztani és vezetni fogja a napokat, ahogy azt teszi a felsőbb dimenziókban. Ez fogja beállítani az eljövő Felemelkedés hangulatát és a ti saját részesedéseteket a Paradicsomból az Új Aranykorban, amelyet segítetek megteremteni.
Együtt véget tudunk vetni a sötét uralom korszakának, amit magunk mögött hagyunk. Kapcsolódjatok a szívetekkel és az akaratotokkal az enyémhez, amint elvégezzük Anya- és Atyaisten akaratát, aki elhatározta, hogy mi most meg fogunk adni minden segítséget, ami lehetséges, hogy békét teremtsünk és véget nem érő jólétet a kedves bolygónkon. 
Mindegyikünknek van egy elvégezni való Missziója az elkövetkező napokban. Mi választottuk ki körültekintően a részünket ebben a nagy tervben. Itt van az esélyünk, hogy ragyogjunk.
Három angyali flotta kíséri ezt az transzmissziót. Ők biztosítják, hogy minden erőfeszítés az önmagatok és az emberiség nevében, amiben részt vesztek, teljesen végre lesz hajtva minden dimenzióban. Izgatottan várják a ti megbízásotokat.
Sananda vagyok, akit ti Jézusnak ismertek és odaadom a szívemet és a lelkemet ehhez a precíz és szent ügyhöz – felszabadítani mindenkit a Föld bolygón most és mindörökre.Átvette: Dr. Kathryn E. May, New York, September 4, 2015


Fordította MA