2015. december 2., szerda

Beírjuk a jelünket a homokba- St. Germain 11.30.



Kérjük, csatlakozzatok hozzánk, mint a Föld alapmunkásai, akik kiállnak a Földért és a lakóiért. Együtt el tudjuk távolítani azokat az energiákat, amik visszatartják a Földet és az embereket attól, hogy a méltó helyükre kerüljenek az Univerzumban.

Beírjuk a jelünket a homokba


St. Germain 


Marlene Swetlishoff közvetítésével
2015. nov. 30.


Szeretett emberei a világnak!

A jelenlegi munkában sok változás van. Bár úgy tűnik, úgy gondoljuk, hogy a világ és az erői úgy néznek ki, hogy befedi a káosz, de a dolgok nem olyanok, aminek látszanak, új hajnal rajzolódik ki a horizonton.

Kérjük, hogy ne tétovázzatok élni a saját Fényetekkel és a Fény segítségül hívásával a világért, amiben éltek és a lakóiért. Mint tudjátok, veletek együtt dolgozunk az energetikai területen és így együtt most állást foglalunk és beírjuk a jelünket a homokba.

Amint imádkoztok és könyörögtök, látjátok a Földet Viola Fényben fürödni, a transzmutáció viola Fényében. Tartsátok meg ezt a képet, ameddig csak tudjátok, minden alkalommal, amikor ezt teszitek. A Fény Légiói, akik velem dolgoznak, már birtokában vannak a Föld atmoszférájának ezzel az energiaszintjével és nagyon sokat fognak segíteni mindannyiotoknak, hogy lehorgonyozzátok azt a Föld kristálymagjába a vizualizációtok alatt, hogy a Viola Fény elkezdjen dolgozni, a Föld belsejéből kisugározza ezt a Fényt örökké növekvő koncentrikus körökben amíg eléri a bolygótok felszínét és átitatja az atmoszférát.

Én, St.Germain küldeni fogom a Viola Fényt és beburkolom az egész bolygót a ti időzónátok szerint pontosan de. 6:00, 9 és 12 órakor, délután 3, 6, 9 és 12 órakor minden nap a következő három hétben. (a ford.megj: Ez nálunk Magyarországon 6 órával később van.) (21, 24, 03, 06 órakor) 

Csatlakozzatok hozzám és a Fény Légióihoz egyszer vagy többször ezekben az időpontokban, akik azért vannak, hogy segítsenek. A Felemelkedett Mesterek birodalma csatlakozik hozzám ebben az erőfeszítésben és így az egész Menny azon dolgozik, hogy transzmutálja (átalakítsa) a káoszt, ami most a világotokban látszik.


Kérjük, csatlakozzatok hozzánk, mint a Föld alapmunkásai, akik kiállnak a Földért és a lakóiért. Együtt el tudjuk távolítani azokat az energiákat, amik visszatartják a Földet és az embereket attól, hogy a méltó helyükre kerüljenek az Univerzumban. A fókuszálásotok végén bármelyik időpontban velünk kapcsolódtok össze, hívva a Fényt, Istenanya szeretetét és energiáját, hogy jöjjön minden a bolygón élő ember szívébe és lobbantsa fel az isteni szikrát azokban.

Hálás vagyok a figyelmetekért! Köszönöm!

St. Germain vagyok.

Forrás: http://www.therainbowscribe.com/september2012decree.htm

Fordítás: MAnna

 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése