2015. november 2., hétfő

A Mátrix lebontása 10.25.


Kedves Testvérek, most jön, több százezer év után – a Mátrix lebontása. Még néhányan az úgynevezett „Cabal”-ból is elhatározták, hogy inkább jobb a régi rendszerből való leépülést megkockáztatni, mint a sötétségben maradni....


The New Earth Times
2015.október 25.  





A Mátrix lebontása
Sananda


Kedves Testvérek, most jön, több százezer év után – a Mátrix lebontása. Még néhányan az úgynevezett „Cabal”-ból is elhatározták, hogy inkább jobb a régi rendszerből való leépülést megkockáztatni, mint a sötétségben maradni. Felkészültünk a földön levő szervezetekkel együtt az ő fogadásukra, de ez maximális erőfeszítést igényel tőlünk erre az időszakra. Minden fajta kreatív megoldást használunk, beleértve néhány FEMA tábort is, jó intézkedésekkel. Segítséget fogunk elfogadni olyan emberektől, akik már megkapták az RV áldásaikat, így ez több lesz, mint ami kell, hogy kitöltse az űrt. Sejtjük, hogy sokan lesznek, akik nevelőszülők akarnak lenni és fogadó családok azok számára, akik foglyok voltak, amint az emberek nem dolgoznak hosszú órákat. Minden meg fog változni. Minden változik – a legjobb irányban.

Mindenki azon csodálkozik, hogy az életszükségleteket hogyan fogják kielégíteni, amikor olyan sok ember lesz szabaddá téve a Jóléti alapok által, ami sok dolgozónak a munkája elhagyását fogja okozni. Amint a kedves Sheldon Nidle-ünk a riportjában leadta, holografikus Fényemberek fogják betölteni a fontos állásokat az RV/GCR után. Ők most készülnek, hogy helyettesítsék azokat, akik el akarják hagyni a munkájukat. Ezek a segítők holografikus kivetítések, akik mindent elrendeznek, hogy simán menjen, amíg a Föld-felszín hihetetlen átmenete végbe nem megy.
 
A valuták újraértékeléséről (RV/GCR): A fáradhatatlan seregünk csoportja mellett mi tesszük a dolgunkat lépésenként, ami a pénzügyi átalakításban egy biztos dolog. Szeretnénk biztosítani titeket, hogy ez biztonságos, könnyű és teljes körű lesz, ahogy azt eredetileg terveztük: Jólét mindenkinek, olyan módon végrehajtva, amit a cabal nem tud elszipkázni. Ez egy furfangos folyamat. Gyakran, amikor befejezzük a terv egy részét, öt másik elemet találunk, amit be kell fejezni, mielőtt az egészet befejeznénk. Például nyilvánvalóvá vált, hogy azokra a változásokra a jogban és a bíróságokon, amit a NESARA-val szeretnénk bevezetni, szinte azonnal szükség lenne, hogy megvédjük azokat, akik előhozzák a bőséges forrásokat. Korábban a cabal egy felhívást kapott arra, hogy gondot okozzon mindazoknak, akik igénylik az új bőséget, hogy állítsa le a terveiket, mert mi nem fejeztük be a tőkeátvitel és a régi rendszer erejének az eltakarítását, amelyik még működik.

Természetesen, ebből semmi sem volt nagy meglepetés számunkra, de így több időt vesz igénybe a Mátrix szerkezetének a lebontása, mint amit eredetileg terveztünk. A cabal megmaradt végső személyzete a baj okozásában sokkal tartósabbnak és sokkal meghatározóbbnak bizonyul, mint amit reméltünk. Volt sok változó és készenléti tervünk, ezek közül sokat alkalmaztunk, de a leghatékonyabb terv a „közelharc” , amelyet a bátor seregünk hajt végre.
 
Ezek a földi csapatok minden lehetőséget kihasználnak, hogy megállítsák az aljas tetteket miközben egy szerető környezetet hoznak létre, amelyben egy mindenki számára győztes helyzet áll elő mindazoknak, akik ezt el tudják fogadni. Azonban a visszautasításnak olyan értelmetlen és ellenséges szintjeit találjuk, hogy az a meggyőződésünk, az élethosszig tartó sérülések a sötét Mátrix által okozott fájdalomban az emberiségnek egy erősen irracionális rétegét hozták létre. A tegnap „vezetői” egyre és egyre őrültebbek, hataloméhesek és mereven elkötelezettek abban, hogy tönkretegyenek bármit, ami az ő egész bolygó feletti irányításuk kényszerképzete vágyának útjában áll.
 
Most elmondom nektek a legnagyobb „titkos fegyverünket” a sakk játszmában, ami visszaállítja a Földet a régi dicsőségébe olyan előkelően, ahogy csak lehet. Ezek ti vagytok, szeretett testvéreim. Most tanuljátok, hogyan lehet bánni a legnagyobb erővel, ami elérhető az emberiség számára: az akaratotokkal és a szívből jövő érzés szándékával, hogy Békét teremtsetek a Földön. Napról napra tanuljátok a kreativitásotok használatát a Paradicsom Társ-teremtéséhez, amit együtt képzeltünk el (vizionizáltunk) és ez működik lépésről lépésre.
 
Kathryn és Christine példáját fogom használni, hogy bemutassam, mi minden lehetséges. Mint közületek sokan, ők is teljesen elkötelezték magukat, hogy elvégeznek bármilyen feladatot, amit a Mennyek Csapata ad nekik, és ennek egy hatalmas hatása van. Mindannyian felugrottatok a „Dicsőséges Vonatra” az együttes energiátokat adva a Fény nagy hullámához, amely mindenkit Hazahoz. A hozzájárulásotok a felemelkedés utáni rajongás formájában és a mindennapi meditációtok meghozza az áthatolást a sötét energia utolsó akadályain is. Ez igazán történelmi.
 
Ezen a héten a rádióműsorban arra kérünk titeket (a link alul), hogy kapcsolódjatok hozzánk minden nap az EDT (amerikai keleti) időzóna szerinti du. 3 órakor, feljutni egyre magasabbra és magasabbra, létrehozni az energetikai portált a magasabb dimenziók felé, a Szivárvány Hidat, ami a ti ösvényetek a Felemelkedés felé. Az egész Galaktikus alakulat a ti gyönyörű bolygótok körül kering a hajóiban, több milliárdan, erősek, összefogtak, hogy elhozzák a Békét a Földre és átadják az alapvető tudást arról, ahogy ők felemelkedtek. Ez egy tűzszünetet hoz létre minden nap 3 óra körül a „Frekvenciaháborúban”, amellyel a cabal háborúzik az elmúlt hetek és hónapok óta a Föld egész lakosságával. Ez a cabal egyik legátgondoltabb programja arra, hogy megpróbálja visszaszerezni az irányítást.
 
Azok, akik a cabalnak dolgoztak, sokan nyomorúságos rabszolgaság állapotában, létrehoztak egy tervezett frekvanciatámadást a Fénymunkások ellen személyszerint, a „javasolt” módon, mindannyiótok pszichológiai megfigyelését  használva, hogy megállítsanak titeket  a menetelésben. A kétség, bizonytalanság, a bűnösség, a félelem, a kétségbeesés, a kimerültség, még a hányinger vagy egyéb negatív érzés frekvenciáját is küldik nektek, amiről azt tudják, hogy létrehozza a múlt egy egyéni érzelmi gondját. Ez egy kísérlet, hogy szó szerint visszavigyen mindannyiótokat a legsötétebb óráitokba, megélve a gyerekkorotok legrosszabb pillanatait vagy a felnőtt korotok legnagyobb csalódásait.
 
Ne essetek csapdába kedveseim! Hívjátok a Felsőbb Éneteket, az Ikerlángotokat vagy a kapcsolatotokat hozzám vagy az Anya- Atyaistenhez, vagy a hozzátok legközelebb álló Felemelkedett Mesterhez, hogy emlékeztessen titeket a Hitetek erősségére, a belső erőtökre és az igazsághoz való teljes elkötelezettségetekre. Ti vagytok a földön a briliáns Mesterek, a mi hasonmásaink mindenhol. Együtt mi félelmetes csapat vagyunk. Minden nap, amikor a frekvenciák Christine számára kínzóvá válnak, a mi kiválasztott emberünk ebben az „Ollé, ollé a szabadságban tervünkben„ ő és Kathryn beszélnek a cabal tagjaival, akik hallanak minden szót, amit mondanak nekik és megfigyelik az ő minden mozdulatukat. Ők nyíltan beszélnek ahhoz, aki a létrehozója a nekik okozott támadásnak és aki küldi azokat a frekvenciákat, amelyek szívrohamokat vagy szervi sérüléseket okozhatnának, ha nem lennének a Galaktikus Föderáció és az Arkturi Orvosi Csoport védelme alatt. Ez mind igaz mindannyiótokra is, kedves Fénymunkások. Ti az angyali csapat és az Ashtar Kommandó védelme alatt álltok, akár tudtok róla, akár nem.
 
Amikor megfigyeljük és szabályozzuk a bejövő frekvenciákat, akkor gondosan dokumentáljuk a beszélgetéseket, amelyek napról napra változnak, de mindig az a lényeg, hogy Kathryn, Christine és a Fénymunkások családja az egész bolygón önkéntesek, és szerető szándékkal minden lelket el akarnak hozni – mindenkit, aki most inkarnálódott a Földre – az igazi Otthonba, Anya- és Atyaisten ölelésével.
 
Nem úgy vannak azok, akik bekapcsolódtak a cabal hálózatába, akik nincsenek kitéve szörnyű támadásoknak és kizsákmányolásnak. Ők akkor nyilvánítják ki a saját szabad akaratukat a testvéreik felé, akik az életük során a sötét Mátrixtól szenvednek, hogy visszatérnek a Fényhez, amikor akarják.  Christine elmondja, hogyan képes látni őket éppen akkor, amikor küldik a frekvenciákat, és  ő őszinte szeretetet és megbocsájtást küld feléjük, aki bár kegyelemből, de kapcsolódna programozó kegyencként, mint ők. Kathryn közvetlenül beszél hozzájuk a tortúráról, amit el kellett viselniük, az illúziómentességről, amiről kiderült, hogy hazugságon alapult, és annak a reményéről, hogy ők egyszerűen elmehetnek, mindent maguk mögött hagyhatnak a Szabadság érdekében és egy meghívásról, hogy jöjjenek mindenkivel együtt az ezt követő „partira” -St. Germain dicsőséges gála ünnepségére.
 
Az operátorok és a főnökeik tudják, hogy semmilyen támadás nem tudja megállítani  Kathrynt és Christinet, mert ők ellentétben a caballal, igazán elkötelezettek és védettek Anya- és Atyaisten által (és természetesen Mihály Arkangyal, Ashtar, az Arkturiak és én általam). Ugyanígy ti most mindannyian közvetlenül az Ikerlángotok és a Felsőbb Énetek védelme alatt álltok összeköttetésben a Mennyek Csapatával.
 
 Christine és Kathryn a cabal szolgálatában lévő operátorainak mondták, új változások jönnek, és ők is védelmet kaphatnak ugyanolyan módon, ha csak azt az egyet megteszik: A kezüket a szívükre teszik és belülről, nyugodtan azt mondják (senkinek sem kell tudnia), „Nem tudom, hogy valóság-e, de ha van Anya- és Atyaisten, akkor én Haza akarok menni. A Fénybe akarok menni.” Ettől a pillanattól fogva ők a készenlétben levő angyalok védelemében részesülnek, akik elintézik az Ashtar Kommandóval és a földi csapatokkal, hogy biztonságosan kimehessenek a földalatti kamráikból és a titkos eldugott helyekről a szerető lények védelmébe, akik biztonságba hozzák őket.

A beszélgetések Kathryn kihívásaitól Christine bátorításaiig váltakoznak. Figyelmeztetik az operátorokat, hogy olvassák le a műszereiket, és nézzék meg, hogy a „halálos” frekvenciák nem ölik meg őket, mert védettek. Ők sokszor erősen együttérző hangnemben beszélnek az üzemeltető embereknek a „kivételezett” cabal vezetők problémáiról. Ők visszautasítják az erőszakos támadások leállítását – amit legerősebben a Fénymunkások éreznek - amelyek bizonyítják azokat a veszélyes és halálos programokat, amelyeket soha többé nem szabad megengedni, hogy elfekélyesedjenek bármelyik bolygón bármilyen rendszerben. A mai napokban figyelmeztetünk arra, hogyha csak néhányan is, de akik maguk irgalmatlan szenvedést éltek át, azt hihetik, hogy jó elképzelés másokat bántani. Az ő legmélyebb érzéseik a düh és a bosszúállás az ő saját fájdalmuk és történetük miatt. Ők nem tudnak hinni Anya és Atya Szeretetében, mert ők sohasem tapasztalták meg a feltétel nélküli Szeretetet az ő saját életükben, nagyon hosszú idő óta.
 
Mióta  Christine, a számára vékony fátyol miatt, tudja követni a frekvenciákat az azokat küldő személyekhez vagy csoportokhoz, megjegyzi a nevüket, helyüket, az időpontokat és minden eseményt, ami most kiszivárog, dokumentál a felvétel egy részeként, a Mátrix végének a történetét, ahogy az valóban kinéz. Ez egy örökre egyértelmű bizonyítékként fog szolgálni az emberiség helyreállíthatatlan sérülésére, amelyet a sötétek programja okozott, az Annunaki és a kegyeltjei hosszú intézményesített uralma alatt. Bár az Annunakik, a Reptiliánok és mások, akik létrehozták a sötétséget a Földön elmentek a bolygóról, és többségében visszatért a Fény, a cabal emberei, akik itt maradtak, a bizonyítékok arra, hogy a sérülékeny emberiség valójában mennyire megsebesül a bántalmazások és az agykontroll miatt. Senki sem jön elő a szisztémás visszaélés élettartamából anélkül az érzés nélkül, hogy önmaga szilánkokra ne esett volna; a viselkedéseknek és a hiteknek egész kollekciója van anélkül, hogy az Isteni szikra izzó parazsát elérnék mélyen a szívükben.
 
Azért, hogy visszatérjenek a kimondhatatlan visszaélésekből amit elszenvednek, ezeknek a sérült lényeknek meg kell győződniük mélyen magukba merülve, hogy megtalálják azt a kis szikrát, ami megmaradt, megragadni azt és visszahelyezni az életerejükbe, ami a Szeretet. A tagadás és a tőlünk való tanítás napjai és hetei alatt (akiket eredetileg figyelmen kívül hagytak) és a mi földi Fénymunkásaink hívásain keresztül, hogy jöjjenek Haza, közülük egyre többen fordultak a Fény felé biztonságos átmenetet kérve az Anya-és Atyaistenhez. Ők folyamatosan özönlenek ki a földalatti városokból, bordélyokból és a „gyakorló” iskolákból és kevesen befejezik be az átalakulásukat a hála és a megkönnyebbülés könnyei nélkül.
 
Ez az első eset az alacsonyabb tudatba való visszaesés óta, hogy a földi emberek képesek ilyen tudatos harmóniában dolgozni velünk együtt a magasabb dimenziókban, ilyen széles skálán, pillanatról pillanatra létrehozva azt az ösvényt, amely mindenkit elhoz a Fénybe. Ez egy valódi csodája a szinkronnak, a megosztott szándéknak és az egymás és a Misszió iránti nagy szeretetnek amit önkéntesen vállaltunk, hogy segítjük. Ez működik, kedves testvérek. Mi együtt megmozdítjuk a hegyeket. Minden nap, amint Anya és Atya növeli a fényes energia áramlatokat, amelyek elárasztják a bolygót, könnyebbé válik és jobban megtartható a teljes arányú Fénybe-menetelés, kéz a kézben, úgy működve mint Egy elme, Egy szív és Egy lélek.
 
Szeretett Fénymunkások, amint korábban mondtam, nincs elképzelésetek arról, milyen hatékony az energiátok most. Sokan közületek még mindig azon töprengtek, hogy mi lesz a küldetésetek és hogyan viszitek azt keresztül. Nos, itt vagyok, hogy elmondjam, nektek már megvan. Minden alkalommal, amikor mosolyogtok, minden alkalommal, amikor felemelitek a tekinteteket Anya- és Atyaistenhez és elmondjátok a szívetek igazságát, minden alkalommal, amikor érzitek áramlani a szeretetet a szívetekből egy másik lény felé, ti mindannyian emelkedtek felénk. Emlékezzetek kedveseim, hogy az őszinte nevetés és a játékosság balzsam a fáradt léleknek – a tieteknek és másokénak is.
 
Ez valóban egy Új Nap testvéreim. A mi pillanatunk megállíthatatlan. A mi Szeretetünk határtalan. Mi úrrá lettünk a sötétségen és a kontroll és a programozás több ezer évének a tehetetlenségén. Ti legyőztétek ezeket a magatokban lévő erőket, létrehoztátok a Fény Csodáját, amire szükség volt, hogy elérjük ezt a diadalmas fordulópontot.
 
Anya- és Atyaisten, valamint a Mennyek Csapata nevében beszélek, amikor azt mondom, veletek vagyunk minden pillanatban, minden lépésnél és mi hordozzuk a Szabadság zászlaját mindenki számára a szeretett Terránkon.
 
Sananda vagyok.


Átvette: Dr. Kathryn E. May, October 4, 2015






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése