2015. október 11., vasárnap

Félelem, szégyenkezés és aggódás – SOHA TÖBBÉ!- Sananda 10.04.

Egy újabb megszívlelendő tanácsot kaptunk Sanandától. Érdemes az előzőekkel együtt ezt is megfogadni, ha valóban feljebb akarunk jutni, vagyis boldogabb életet szeretnénk hamarosan.
Milly 




Félelem, szégyenkezés és aggódás – SOHA TÖBBÉ!
Sananda


Ma egy másik speciális feladat van. Amint feltehetően felfogjátok, a Földön évezredek óta az alapvető érzelmi hangnem a félelem, a szégyen és az aggodalom. Most ezt gyógyítjuk.

A félelem, a szégyen és az aggodalom a döntő légkör a bolygón, minden faluban, minden házban, nem számít, hogy az emberek szociális vagy gazdasági helyzetéről van-e szó. Mindenki szellemi depresszióban szenved attól az érzéstől, amely azzal a félelemmel kezdődik, hogy nem teljesít eleget, nem eléggé szigorú vagy erős vagy találékony ahhoz, hogy előre jusson, vagy akár maradjon, megelőzze a csapásokat, megelőzze a szenvedést, ami ott lopakodik a közelben.  

Ez annyira átható érzés, hogy senki sem védett ezzel szemben, még a cabal és a kegyeltjei sem, akik létrehozták azokat a feltételeket, amiktől kialakul a félelem.

A félelemnek, a szégyennek és az aggódásnak ez a halálos kombinációja az, amit az emberek stressznek hívnak. Ez nem egy igazi fogalom – stressz – ez egyszerűen azoknak az érzéseknek az összege, amely a rettegés általános érzéséhez vezet anélkül, hogy tudnánk, valójában mitől félünk, honnan származik az. Ez zavarttá és tehetetlenné teszi az embereket, mert az érzés akkor is fennáll, és sokszor különösen akkor, amikor jól mennek a dolgok.

Ez a háttérérzés annyira ismerőssé vált, hogy sok ember azt hiszi, „Ez az élet”, és nem gondolkozik el erről, mert annyira elkerülhetetlennek és megkérdőjelezhetetlennek tűnik. Most megkérünk titeket, hogy ne csak megkérdőjelezzétek ezt, és különítsétek el magatoktól, mint egy részt, amit ismerősnek tudtok ebben az életben, határolódjatok el most tudatosan, nyilvánvalóan és tisztán  olyan módon, hogy ezt teljesen kizárjátok az életetekből.

Ha látjátok ennek a gyökereit és felfogjátok, hogy védettek, szeretettek és éljenezettek vagytok és nem éltek át többé váratlan szenvedést vagy traumát ebben az életszakaszban, akkor tényleg oda tudjátok dobni, ahova való – a nehéz és traumatikus múltba. Ez most működik, mert együtt emelkedünk a magasabb frekvenciákba, ahol ilyen dolgok nem léteznek.

Azzal, hogy kidobjuk magunkból ezeket az érzéseket, látva, milyenek voltak és többé nincs sem szükség, sem ok ezek megtapasztalására, ti megteremtitek az Új Világot, amire régóta vártatok. Kezditek érteni, hogy ez lehetséges, természetes és szükséges számotokra, hogy elérjétek ezt most? Szóval, ha folytatjátok, hogy elmerültök ezekben az érzésekben, akkor tényleg újrateremtitek, pillanatról pillanatra azoknak a gondolatoknak és érzéseknek a Mátrixát, amelyek  a bizonytalanságot leginkább okozták.

Így kedves család, most a részvételeteket igényeljük, mert ti vagytok azok az erőforrások, akik  örömmel, odaadással és jó kedvvel látjátok meg mindenben a Fényt. Ez a mi pillanatunk. Mi szorgalmasan dolgozunk együtt, különösen mostanában, amikor a Fénymunkások az egész bolygón minden erejükkel a feladataikat végzik. Ez működik, keveseim.

A jókedv, az örömteli részvétel és a dicsőség felerősödésében vagyunk, amikor mindenki befejezi a küldetését, akár felfogja, hogy mit csinál, akár nem. Az együttműködés, az intenzív energia és a beteljesedés árad végig a Föld Felszínén, amint mindenki összekapcsolódik az elméjén  és a szívén keresztül. Ez az az idő, amire mindannyian gyakoroltunk, felkészültünk sok-sok életszakasz óta, és most mindannyian együtt jövünk, néhányan tudatosan, sokan csak éppen kezdték el érezni a mágneses vonzódás jelenlétét a Fénymunkás társaik iránt. Az érzés olyan, mint oázist találni egy sivatagban: öröm, megkönnyebbülés, ünnep és nagy elszántság.

Ezt mi együtt  teremtjük meg kedves testvéreim. Ez az idő az emberiség emlékezetében örökké élni fog.

Mi a Szeretet vagyunk.

A ti Sanandátok


Átvette: Dr. Kathryn E. May, October 4, 2015


Forrás: http://myemail.constantcontact.com/The-New-Earth-Times---Edition---33---Sunday--October-4--2015.html?soid=1114135227078&aid=4_iwU8rvTrA



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése