2015. október 6., kedd

Európa bedarálásának pokoli terve 09.24.



Nagy port kavart az a bizalmas dokumentum, amely váratlanul napvilágot látott a horvát médiában. Az derül ki belőle, hogy a migránsok tervszerű betelepítését a szabadkőművesek rendelték el, vagy legalábbis komoly szerepet játszanak ebben a folyamatban.


Európa bedarálásának pokoli terve: szabadkőművesek parancsolták meg az illegális migránsok betelepítését


Közzétette: Szerkesztő 2.2015. szeptember 24. csütörtök, 12:00




Nagy port kavart az a bizalmas dokumentum, amely váratlanul napvilágot látott a horvát médiában. Az derül ki belőle, hogy a migránsok tervszerű betelepítését a szabadkőművesek rendelték el, vagy legalábbis komoly szerepet játszanak ebben a folyamatban.

Eddig a maszonéria titkos társaságainak egyetlen tagja sem kérdőjelezte meg a dokumentum hitelességét.

Huszonnyolc szabadkőműves nagypáholy írta alá azt a nyilatkozatot, amely Európa korlátok és szabályok nélküli betelepítését irányozza elő.

Az aláírók között szerepel egyebek között a francia, az osztrák, a belga, a horvát, az ír, az olasz, a luxemburgi, a lengyel, a portugál stb. nagypáholy. Sőt, még Törökország női (!) nagypáholya is.

Az említett okirat szerint a szabadkőművesek nemcsak azt várják el az európai államok vezetőitől, hogy maradéktalanul fogadják be az összes migránst, hanem ennél sokkal többet: hogy tartósan beépítsék őket társadalmaikba.

Szembeötlő, hogy a világ szabadkőművesei és az Európai Unió legtöbb tagállamának vezetői és politikai bürokráciája között sohasem mutatkozott ekkora egység és összhang.


A horvát média által közzétett dokumentumban a szabadkőművesek megindokolják pokoli szándékukat. Eszerint a betelepítésre azért van szükség, hogy a "nemzetek egoizmusán" végleg felülkerekedjék a "közérdek" (amelynek a meghatározása ez esetben elmaradt).

A maszonéria páholyai követelik, hogy az összes európai határ nyitva maradjon, mert különben ismét "felélednek a nacionalizmusok Európában, márpedig az erre irányuló törekvéseket csírájukban el kell fojtani".

David Miliband, az egyik legbefolyásosabb szabadkőműves, aki tagja a Rockefeller által létrehozott hírhedt Trilaterális Tanácsnak (nemzetek és kormányok feletti szervezet, amely a multinacionális cégek és bankok sötét, sátáni abszolút birodalmát képviseli és jelképezi) még 2007-ben kijelentette, hogy az Európai Unió a leendő világállam modelljeként kell, hogy működjön, magába foglalva a Közel-Kelet és Észak-Afrika államait.


Miliband (akinek az öccse egyébként Nagy-Britannia külügyminisztere volt) azt is mondta, hogy az említett cél elérése érdekében, akár "puhább" vagy keményebb erőszakot is lehet alkalmazni.

Most láthatjuk, hogyan fest mindez a gyakorlatban.

Érdekes, hogy a Tovarniknál levő egyes horvát újságírók elmondták, ők már egy évvel ezelőtt tudták, hogy Sidnél befogadóközpont épül.

Nagyon úgy fest, Magyarország nemcsak a közel-keleti "megélhetési" bűnözőktől és dszihadistáktól védi a hazát és Európát, hanem egyúttal a világszintű félelmetes, démoni háttérhatalomtól is.

Dnevno.hr portál nyomán K. P.

Forrás: http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/45769-2015-09-18-00-28-06


Megjegyzés: Eddig is sejtettük, de így már biztosabb.
Milly

Kiegészítésképpen:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése