2015. október 10., szombat

"Azt látom, amit hiszek" - Sananda 10.04.


Igen sokan átmentek már a kapukon. Sokan most jönnek és jöttek vissza. Ők most azoknak segítenek, akik még várnak vagy nem biztosak abban, mik ezek az energiák. Ezek az energiák elindítanak egy csomó embert és sok ember nem tudja biztosan, hogy ezek az energiák mit okoznak. 


2015, október 4. vasárnap
(Az október 4-i rádióadásból, sananda üzenete)

Az nincs többé: „ Azt hiszem, amit látok"

Az az érvényes: „Azt látom, amit hiszek



 
 SANANDA

Csodálatos itt lenni veletek újra ebben az időben, ezen a helyen, ebben a pillanatban a nagy energiahullám után, amely végigsöpört a földön. Ti vártátok ezt és ez folytatódik. Ez nem olyan, mintha egy egyszer megtörténő esemény lenne. A hullámok egész sorozata van, az energiák áradata, amely elég hosszú ideig érkezik most. Ezek fokozódnak az intenzitásukban és az erejükben.

Ez nem gyengítés, de értsétek meg, ha a hullám teljesen átjönne, nem lennétek képesek ellenállni neki. Így az egy kicsit csökkentett és olyan, ami szükséges. Mert a földön igen sok embernek fontos volt átmennie ezen a Felemelkedési folyamaton. És menjetek át ezen! Az nem kérdés, hogy közületek sokan, ahogy már Mihály Arkangyal nemrégen megmondta
egy másik forráson keresztül, hogy több mint 2 milliárdan átmentetek ezen a Felemelkedési folyamaton. És most én is ezt mondom, ez tény.

 
Igen sokan átmentek már a kapukon. Sokan most jönnek és jöttek vissza. Ők most azoknak segítenek, akik még várnak vagy nem biztosak abban, mik ezek az energiák. Ezek az energiák elindítanak egy csomó embert és sok ember nem tudja biztosan, hogy ezek az energiák mit okoznak. Fogtok látni olyan embereket, akik ugyanúgy fogják végezni az üzleti ügyeiket és meg fognak változni. Ők különböző módokon fognak elindulni. Sokan még tudatlanul, de ezt fogják tenni. Amíg előtte ők úgy látszottak, hogy a sötétségben vannak és egyáltalán nem ébredtek fel, most úgy fog tűnni, hogy a fény felé mozdulnak.

Ez mindenkivel meg fog történni? Nem, természetesen nem. Szeretnénk, ha megtörténne, de tudjuk, hogy ez nem lehetséges. Sokan már elfordították az arcukat a fénytől. Ez az az út, pont most, aminek lennie kell.

De kérlek tudjátok, mindannyian egy átalakulási folyamatban vagytok, a szén-alapú sejtállapotból, amiben most vagytok, a kristályszerkezet felé. Mindannyian átalakulóban vagytok a kristályszerkezetbe. Miért? Mert ez tartja meg a fényt, ez horgonyozza le a fényt. Ez megengedi, hogy több fény menjen át rajtatok, át tudjátok azt küldeni másokhoz. Ez az, ami történik. Elkülditek a fényt másoknak. Minél többen felébredtek, annál több fényt tudtok átküldeni másokhoz. Ők felébrednek, és ők is elküldik a fényt másoknak.

Sok esetben ez egy tudatalatti szint lesz, de a fény még mindig terjedni fog. A fény árad és a szeretet, a tudatosság terjed az energiahullámokkal...ezek az energiahullámok. Minden megkomponált, minden folyamatban van.

Annyi minden történik a színfalak mögött. Sok mindent elmondtunk ezekről a dolgokról, de még sokkal több van, ami elő fog jönni. Sok minden fog kiderülni „bejelentésként”, ahogy mondjátok ezt. Ezek elő fognak jönni és összekapcsolódnak azokkal, akiknek már megmondták az igazat. Ezek hozzáadják a saját igazságukat azokéhoz, akiknek már megmondták az igazat, és még többen fognak felébredni ennek eredményeképpen.

Ezt nem lehet megállítani. Ez az energiahullám megállíthatatlan. És ez terjedni fog. Ez már szétterjedt az egész bolygón és ennek nyomában elborít mindent és ez így folytatódik tovább.


Nos, volt egy mondásotok az életetekben, sok életetekben, amíg erre a pontra jutottatok. Ez a mondás a következő: „Hiszem, amit látok”.Ez többé nem így van. Most kérünk titeket... könyörgünk nektek...kezdjétek el ezt megváltoztatni! Változtassátok meg az „Azt hiszem, amit látok” mondást a következőre, „Amit hiszek, azt látom”-ra. Ez az új út. Ez az új hullám. Ez az, amin nektek dolgozni kell. Gyakoroljátok ezt. Gyakoroljátok a hitet, és utána látni fogtok!
Változtassátok meg ezt az ellentétes kettősséget, ami az egész bolygón létrejött. Változtassátok ezt meg. Meg tudjátok ezt tenni! Meg tudjátok tenni az internetes beszélgetésekben. Meg tudjátok tenni a csoportjaitokban. Meg tudjátok változtatni ezt. Ez egy nagy változást fog hozni az egész bolygón. Akárcsak a „Hiszem, amit látok” tett a világban, az az energia, amelyre a Cabalnak és a Sötét Erőknek volt szükségük abban az időben, akik ezt használták, és céltudatosan használták. Tudták, hogy ez mit fog hozni magával.
És most azt mondom, tegyétek meg ezt az új változást, kezdjétek el mondani magatoknak és mindenkinek, akinek tudjátok, „Nincs többé olyan, hogy azt hiszem, amit látok, az van, hogy azt látom, amit hiszek!” A Kocka el van vetve. Minden egy pillanat. Minden változóban van. Minden áramlásban van. Amíg folytatjátok az átalakulásotokat, addig nincs megállás, tudjátok.

Folytassátok ezt az utat ebben a pillanatban, amiben vagytok! Legyetek a jelenben MOST minden időben! Találjátok meg magatokat ott, ahol az új világotokat teremtitek! Ti az Új Föld Aranykorát teremtitek. Ti ezt a képzeletekkel teremtitek. Eddig az időpontig vissza voltatok szorítva az elképzeléseitek terén, elhittétek, hogyha valamire azt mondták, hogy nem lehet megtenni, elhitették veletek, hogy az elképzelésetek nem volt valódi. De „a valami elképzelése” az valódi.
Ti az új életeteket, az Új Földet, az Új Aranykorotokat teremtitek meg magatok előtt. Minél többet hisztek, annál többet fogtok teremteni.
Így tudjátok meg, ha folytatjátok ezt a különböző változásokon keresztül, amik alakulnak, akkor ezek most kifejlődnek. Igen, a ti 3D-s tudatotok látni fogja ezt a fejlődést, de ha 5D-ben szeretnétek látni, akkor az 5D-s szemeteket kell használni. Ne próbáljátok meg a 3D-t az 5D-s szemetekkel látni vagy az 5D-t a 3D-s szemmel látni! Az nem megy. Most kezdjétek el kinyitni az 5D-s központotokat és látni azokat a birodalmakat, amelyektől visszatartottak titeket nagyon régóta!

Visszatértek ehhez. Voltatok ott egyszer; nem, sokszor voltatok ott korábban. Ti Mesterek vagytok, ezt mondták nektek sokszor. Ti csak visszatértek a Mesterségetekhez. Igen, higgyétek el ezt! Higgyétek el minden szavát annak, amint mondunk nektek, „Ti hazajöttök!”

Senki sincs, aki ezt meg tudná állítani többé. Higgyétek el! Tudjátok ezt! Ez történik és ez valóságos. Ez a ti pillanatotok! Ez a tietek Most! 

Sananda vagyok és most békében és szeretetben hagylak itt titeket és hogy folytassátok ezt az utazást. Ennek az utazásnak nincs vége, ez természetesen egy ÚJ Kezdete!
Legyen mindannyiótokkal béke és szeretet!


Forrás: http://www.earthascends.com/page/491573628

Fordította: MAnna



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése