2015. július 13., hétfő

A föld fényteste felemelkedett 07.11.

Azt jelenti, hogy a föld teljes munkába állt, úgy mondhatnánk. Ti nem fogtok erről olvasni az újságokban, de ezt itt, az én nézőpontomból látom. A föld körüli energia úgy néz ki, mint egy fény-szivárvány. 

A föld fényteste felemelkedett









Egy TAUK oldalról származó üzenet
SUZANNE SPOONER-től  és az apjától

 2015, júl. 11.
Suzanne Spooner

Üdvözlet mindenkinek!
Ma egy üzenetre vártam a TAUK oldal számára  és ezt a váratlan közlést kaptam az apámtól, Rontól. Remélem, együtt lesztek velem az ünneplésben és hálaadásban, a szeretet és fény vizualizációjával.
Nagy szeretettel: Suzanne


Üdv Apa!
Üdv Suzi!  Szeretlek!
(Én is)
Ma arról szeretnélek tudatni téged, hogy a Föld elért egy új fordulópontot. A fényteste felemelkedett (és emelkedik), és a fizikai teste is hamarosan követi ezt.

/Mi különöset jelent ez?/
Azt jelenti, hogy a föld teljes munkába állt, úgy mondhatnánk. Ti nem fogtok erről olvasni az újságokban, de ezt itt, az én nézőpontomból látom. A föld körüli energia úgy néz ki, mint egy fény-szivárvány. Ha az én szellemem frekvencia-mezejéből nézem, akkor a rezgés színeihez hasonlít, amely teljesen legyengíti azokat a színeket, amiket ti láthattok. Ez a szeretet és fény élő spektruma.

/Volt-e egy olyan esemény, amely felgyorsította a fordulópontot?/
A felemelkedett mesterek legmagasabb rendjének volt egy tanácsi ülése. Ezt a lineáris időben
tárgyalták egy darabig. Az idő nélküli időzónában, ahonnan én jövök, egy pillanatnak lehetett érezni, amit a föld küldött nekünk. Ő megnyitotta az energiamezejét az univerzális testeknek, hogy megengedje ezt a felemelkedést megtörténni.

/Megvalósulni látom, hogy a föld körüli szűrő eltűnik. Ez az?/
 Vizuálisan érzékelve igen. Energetikai szempontból olyan, mint amikor a teremtés sugarai gyorsabban és erősebben kiterjeszkednek.

Amit ti a földön érzékeltek, az az idő és a szándék gyorsulása. Ez azt jelenti, hogy tudatában vagytok a gondolataitoknak! Most mindent sokkal gyorsabban fogtok tudni teremteni. Ez magában foglalja az emberi érzelmek teljes körét.

Próbáljatok megfigyelni egy eseményt nem a saját érdeketek szempontjából, hanem a minden iránti tiszta szeretet alapján! Ha így folytatjátok az utatokat, a legmagasabb és legnagyobb élmények nyílnak meg előttetek. Nincs több ideje az emberiségnek arra, hogy az „én tudom a legjobban”  hittel lássa a dolgokat. Mint ahogyan az  Ego friend (az ego barátok) csetelnek a QHHT oldalon erről. Most MINDEN értelmezés el van csúszva.

Meditáljatok, legyetek a természetben, fessétek le a színeket és a fényeket, amelyek körülöttetek és a földkörül örvénylenek! A Kozmosz örömmel kitör és hálás  ezért a fejlődésért.  Élvezzétek az utazást!

 
Copyright © 2015 by Suzanne Spooner. Minden jog fenntartva. Lemásolhatjátok és  megjelentethetitek ezt az anyagot a teljes hosszában és úgy, hogy a tartalom teljes maradjon és semmilyen módon ne változzon meg.

TAUK Website: www.TAUKsite.com
Fordítás: MA



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése