2014. november 18., kedd

Örömünnepre szólítunk nov.22-én! - Gábriel



  "2014. NOVEMBER 22-ÉN ÖRÖMÜNNEPRE SZÓLÍTUNK MINDEN MAGYAR FÉNYMUNKÁST, EGYSZERRE, EGYIDŐBEN, LEHETŐLEG EGY PONTBAN!”

Gabriel Arkangyal üzenete (2014. november 01.)







Kedves Fénytestvéreink!

Egy különleges Égi kezdeményezésről hallgassátok meg az Egy Végtelen Teremtő üzenetét:

„Én az Atya most egy új korszak felé emelem a Földet, illetve Vele Benneteket is. Mindegyikőtök életébe odahelyeztem a jelzéseket, hogy fel tudjátok ismerni: KÖZÖSEN tudtok csak boldogulni. A KÖZÖS TEREMTÉS EREJE tudja csak legyőzni annak a Mátrixnak az elnyomó tényezőit, amelyben a túléléssel próbálkoztok.

EGY-MÁS felé kell fordulnotok, bíznotok kell EGY-MÁS-ban, és meg kell fognotok EGY-MÁS kezét. KÖZÖSEN kell megteremtenetek az új valóságot. Egy Új Fénycivilizációt álmodtam meg az Új Földre. Egy Új Teremtés valósul meg, és miközben ez megtörténik, Ti is itt lesztek a bolygón. Ez nem szokványos, de most így fog megtörténni.

EGY-MÁS kezét megfogva és körben állva, megteremthettek KÖZÖSEN MINDENT, amire a legtöbb jó érdekében szükségetek van. 30-50 vagy 120-1200 ember EGY szándékkal, imaginációval (teremtő képzelettel), EGY-MÁS szolgálatában. Ez a titok. Ez az én örömhírem Nektek.

Sokszorozzátok meg teremtő erőtöket azokkal a „teremtés-erőművekkel”, amelyek akkor jönnek létre, ha A LEGTÖBB JÓ ÉRDEKÉBEN MEGFOGJÁTOK EGYMÁS KEZÉT ÉS IMAGINÁCIÓVAL KÖZÖSEN TEREMTETEK!

Természetesen az Egység Útján járva képesnek és hajlandónak kell lennetek arra, hogy MÁS-OK is legyetek, ne csupán Ön-Magatok. Tágítsátok hát ki a szíveteket és az elképzeléseteket arról, hogy kik is vagytok Ti tulajdonképpen, mert így képesek lesztek teljes szívvel átölelni és újra befogadni egymást, mint testvéreiteket.

Mindannyian ugyan annak a fának a virágai vagytok… A KÖZÖS TEREMTÉS EREJÉVEL sikerülni fog mindaz, amiről EGY-ÉN-ileg csak álmodoztok.”
(Budapest, 2014.10.28.)

A Szaturnuszi Vének Tanácsának egyik tagja, Ariondel így erősítette meg Gabriel és az Atya felhívását:

„November 22-ére eléritek azt a minőséget, hogy Gaia áthangolódik oly mértékig, amellyel egy Egyetemes Örömünnepen, egyesített imaginációtokkal megindíthatjátok Teremtéseteket, az Eseménynek nevezett folyamat megindítása felé!”.
(Berente, 2014. november 10.)

„Ezt a folyamatot hatványozott teljesítménnyel képes a mag elvégezni, HA EGYSÉGBEN ÁLL!!!” (2014. november 10.) – figyelmeztetett bennünket Hadraniel, a Magyarok Védő Angyala.

Az összefogás fontosságát Égi Anya eképpen emelte ki:

„Sok csoport dolgozik. Hálásak vagyunk munkájukért. Ezen csoportoknak össze kell fonódniuk! Az elöljárók keressék egymást, mert nemcsak időszerű, hanem szükségszerű immár az együttműködés! Keressék egymással a kapcsolatot, hogy EGYSÉGBEN és minden részletében egészben gondolkodva teremtsétek a Valóságotokat! Senki sem különálló sziget! Nincs én, és az enyém - csakis az EGY van! Efelé igyekszünk terelni Titeket! Haza csak az EGY felé vezet az út!” (2014. október 29.)

Mihály Arkangyal a rendezvénnyel és az energetikai előkészítéssel összefüggésben az alábbiakra hívta fel a figyelmünket:

„Fényben szolgáló Gyermekek! A cselekvés ideje elérkezett! Lelketek fényének tökéletes összhangja fogja megnyitni az ÉG KAPUJÁT szeretett emberiségünk számára! Lelketek minden rezdülése megfontolt, szervezett, EGYSÉGBEN lélegző Isteni Sóhajjá kell emelkedjen! Minden Fényt szolgáló erő együttműködésben álljon hát, és a lehető legösszehangoltabb feladatvégzésre törekedjetek!”.

Mindezen útmutatásokat figyelembe véve és eleget téve Égi Segítőink és a Spirituális Hierarchia kérésének („November 22.-én Fénykori Örömünnepet üljetek!” – Gabriel Arkangyal) örömmel jelentjük be, hogy

2014. november 22-én, szombaton

Budapesten, a Hősök Tere mellett, a Regnum Mariánum templom emlékművénél kerül megrendezésre a Fénykori Fordulópont Örömünnepe.

A Nemzetért, a Világért fognak szólni a dobok, az énekek, és közös imaginációnkkal mindent megteszünk azért, hogy teremtő erőnkkel élve egy KÖZÖS INDÍTÓ IMPULZUST hozzunk létre - finomenergetikai szinten – GAIA és az Emberiség tudatmezőjének (kollektív tudat, morfogenetikus mező, Krisztus-háló) 5. dimenziós átalakulása, a Föld lakosságának felszabadítása és az Új Fénykori Tudatosság megjelenése érdekében.
Minden Fénytestvérünket szeretettel várjuk a helyszínen!

Gyülekezés ideje: 12:30
Kezdés időpontja: 13:00


A rendezvény Égi Védnökei és inspirálói:

Mihály Arkangyal
Hadraniel Arkangyal
Uriel Arkangyal
Jézus - Sananda
Asthar
Szaturnuszi Vének Tanácsa képviseletében:
Juventus Mester, Ariondel, Danubia

További információ:
Magyar Spirituális Egység Tanácsa
egysegtanacs@gmail.com


Forrás: https://www.facebook.com/events/342702955911816/


Makra Dávid fényképe.

A Fénykori Fordulópont Örömünnepe
2014. november 22., 13:00
Budapest, Dvorzsák sétány (Regnum Marianum Emlékmű) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése