2014. május 28., szerda

A fénytest kialakulásának 12 fokozata - Ariel


Online könyv. A lényege az, hogy láthatjuk, milyen folyamatokon megyünk keresztül manapság. Láthatjuk, hogy éppen hol tartunk kb., mert a tünetek részletesen le vannak írva, és megértjük végre, miért is érezzük olyan furán magunkat.



Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól
 Részlet:




Amikor a hipofízis a legmagasabb szinten működik, nem fogsz sem öregedni, sem meghalni. Ezért az emberek a fénytest hetedik síkjától kezdve valóban fiatalnak néznek ki.
Ezt valószínűleg Ti magatok is tapasztalhatjátok a saját életetekben, ha visszanézitek a 10-15 évvel ez előtti fényképeiteket, hogy mintha egy teljesen más ember nézne vissza rátok. Sokan észre sem veszik az első nagy halálukat, és hogy már nem azok akiknek eddig hitték magukat, és csak akkor válik tudatos felismeréssé, ha visszatekintenek egy korábbi időszakukra. Tehát sokszor már csak a fejünk gondolja azt, hogy még mindig azok vagyunk, akiknek eddig hittük magunkat. Több fázisban történnek a kisebb, nagyobb "halálok", amikor valami nagyobb hitrendszerről, csoporttudatról válunk le valósan, vagy személyiség részeink bomlanak le. Ilyenkor egyre több nagylélek szintű, Isteni minőségi részeink töltődnek be, hívódnak elő helyettük. A test, mint következmény ezeknek a folyamatoknak megfelelően alakul át. A leválási, elengedési fázist éljük meg "halálként", és minden egyes új minőség betöltődését, előhívását pedig szinte újjászületésként. Így alakulunk át teljesen, azzá akik valójában vagyunk a személyiség-énen túl, anélkül, hogy ehhez meg kéne halni, ki kéne csekkolni, és újra beszületni. Egy idő után el fogja hinni a rendszeretek, hogy valójában nincs is halál...
A legtöbb embernek tizenkettő másik teste is van ebben a párhuzamos világban,
ezen a bolygón.
Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest;A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése