2014. április 9., szerda

Kosdi Tamás gondolatai a Szent Koronáról



"Ma sokat olvastam és még többet elemeztem a zománcképeket. Hihetetlen dolgokra lehet akadni. A teljesség igénye nélkül mesélnék e témában."



 GONDOLATOK A KORONÁRÓL



 1. A Koronán 8 apostol képe van, de Jézusnak 12 apostola volt. Vajon miért?

 2. Az apostol képek közül csak Jánosnak a neve mellett van mindkét oldalt BINDU azaz a lóhere ami a forrást jelöli.

 3. Az apostolok mindegyikénél szerepel az SCS sanctus előtag, kivéve Bertalannál. Ő neki nem jár?
 4. Révai koronaőr elmondta, hogy a Dukász Mihály kép helyén Szűz Mária képe volt. Ezt támasztja alá a Máriás zászlók kutatásai is, melyről cikkeztünk anno az MVK hasábjain és számos máriás zászlón ott van a korona Máriával és a kezében a kis Jézussal.

 5. Jézus azaz a Fiú képén a kezében ott van a gyöngy, amiről beszéltünk a TH1-en, hogy az a szellemszikra atom.

 6. Péter kezében két kulcs van és a feje mellett két oroszlán a zománcokon. A két kulcs a Vatikánhoz került jogkört jelenthette, de nekik sajna, nemrég visszakerült oda ahova való volt. Pontosan december 5-6 körül került vissza amikor Pécsen jártam előadni... ezért is van a Pécsi előadás kitéve a hanganyagok közé kozsditamas.info
Ott már olyan frekvenciákat is át tudsz venni amit más előadásokon nem....
7. megállapítottam, hogy a Korona zománcképek cseréin nem problémáznék sokat. Ugyanis a Korona egy leképezett kód, amelyik időszakosan változik. Idő scanje szerintem 1700 éves, azaz szerintem is Atilla szülői v nagyszülői készíttették. Atilla mindenképp arra volt választva hogy Krisztus programját tovább vigye itt a Kárpátokban. Ezért lehettek a hunok ide rendelve Ázsia túl feléből. A történelmi leiratok szerint 397-ben kerültek a hunok kapcsolatba a Krisztus hittel Jeromos által. Ugye Atilla ekkor még nincs az élők sorában.
Biztos vagyok benne hogy a Korona zománcképei akár már a hunok kora után is változhattak és mire ideért újra a Nagy Károly által ellopott ékszer (ugye az ő anyja avar nő volt és Jutas szerint Károly itt kapott (vér)szemet a témára.) már megint egy új variációt készítenek el az ötvösök.

8. Én szerintem arra kell ma koncentrálni hogy mi ma az aktuális kód és nem arra hogy mi volt régen. Nagyon fontos rekonstruálni de a jövőnk szempontjából nem ez a legégetőbb. A kódot kell újra megtudni, aztán pedig azt leképezni a koronába. Ilyen egyszerűnek gondolom. A kódot közvetlenül lehet megkapni ha végigmentél az úton.

9. Ja az út: a Korona egy beavatási út, amin a mindenkori választottnak végig kell mennie. csuda izgalmas. Mert ha végig tud menni az ösvényen akkor a végén kijut az Atyához és akkor bingo övé a főhatalom, azaz az Atya földi képmása, és képviselője. Zománckép csere ide vagy oda, az út a szellemi ösvényeken megvan még... és azt kell végigjárni!

10. Nagyon cseles ám a két arkangyal képe. Mert az egyiken XMI van, ezt nevezik Mihálynak, de a másikon GABRINA van írva, és nem Gabriel. Jutas remekül rávilágít, hogy ez nem két angyal hanem egy és ugyanazon női alak van a képeken. Nézd csak meg. Jézus két oldalán UGYANAZ a nő szerepel a zománcokon. Elképesztő nem? Én ma sokat néztem tényleg ugyanaz. Hogy erre nem jött rá senki? Pedig ott van.

ITT MINDEN KÉPET MEGTALÁLSZ
http://mutat.net/?http://www.minden-ami-magyar.hu/szk/korona.php?&w=800

Részlet (Szt. Mihály arkangyal)
Részlet (Gabriel arkangyal)
EZEKET nézd meg..
Ha ez egy nő, akkor miért van két kivetülése?
És miért Gabrina és mért XMI? Jutas szerint a MI X= szent, azaz MI SZENTÜNK van a képen azaz a Boldogasszony. Ezt nem tudom még bírálni.

11. Jutas remekül rávilágít, hogy a koronán NEM Pál azaz SAUL van ott ahol PAVLUS-t látunk, tehát semmi köze a zsidókeresztény vatikáni saulus vallásnak a magyar koronához. Egyébként sincs, de ez egy hamis átfedés csak. Bolondos próbálkozás. Kukába vele.

12. Fontos megemlítenem hogy Pap Gábor - minden tiszteletem az övé, de a Korona energetikájának lerajzolása és ügymenete hibás és nem fedi a működés logikáját. Úgy is mondhatnám hogy egy atomreaktor működését nem lehet leírni egy góliát elem működésével. Amúgy Pap Gábor rengeteget tett a magyar koronakutatás terén, de az energetikai rajza téves.

13. Fontosnak érzem hogy elmondjam, tuti biztos vagyok benne hogy a Magyar koronát sohasem tették a fejére senkinek!! Kossuth is megállapította hogy nem emberi fejre készítették. Arrol van szó szerintem hogy a feje FÖLÉ helyezték, és olyan széles a karimája, amivel a test vázát amolyan kapszula szerüen be tudja avatni, át tudja sugározni. A Koronát nem szabad a fejre rátenni. még annak is meg lehet a miértje hogy milyen magasról avatták be a királyt. Arról nem beszélve ha a Korona maga tényleg tudott levitálni... (de ez már sci-fi) Bárhogy is, nem szabad a jövőben senkinek a fejére tenni a Koronát, ez egy téves gyakorlat, amely az 1490 utáni deszakralizált figuráknak jó színdarab volt.

14. Csomor Lajos megállapítja hogy 4 arkangyalnak kellett lennie a Koronán, most csak 2 van. Ugye beszéltünk róla úgy 2 hete, hogy az 5d-ben láttam ahogy a 4 oltári szentség megjelent, ők voltak Rafael, Uriel, Gábriel és Fánuel. - Mihály nem volt ott. Arra jutottam hogy most azért nincs már ott, mert Mihály és Jézus egyé olvadt, azaz a jogköreik összeadódtak és a mostani Krisztus, azaz Fiú, azaz Király, ill. ahogy Csomor feltételezi az Ítélő Korona elbírója egy és ugyanaz a figura. Ha Mihály és a fiú egy lett, amit az Urantia könyve is vall, akkor nem is kell hogy megjelenjen külön. Tehát ha majd ötvöseink új koronát eszkábálnak akkor Mihálynak nem kell már rajta lenni. Viszont Fánuel új figura, keveset tudni róla. De megköti az ördögöt. Erre Jézusnak még nem volt szüksége, nem ez volt az ő projektje. de ma ma van és a kódnak az aktuális feladatokat kell hordoznia. Most pedig meg kell kötni az ördögöt, tehát Fánuelre szükség lesz a koronán.

15. A Hihetetlen újság májusi cikkében a szerző megemlíti hogy a több évtizedes amerikai tartózkodás során bizonyos hogy alaposan vizsgálták a Koronát, amit idehaza már nem engedtek meg, máig sem!!! Még Szvetnik Joachim is küzdött ezért, de elhessegették, aztán meghalt nagy betegségben... Tehát mi van akkor, és ez merő feltétlezés, hogy ha az amcsik úgy adták vissza a koronát hogy tutira ne tudjon az működni, lehet csak egy kis vmit mozdítottak el benne.... de szinte évszázadokra vissza  ugyanez lehetett a cél hogy a magyarok főkódját, időkódját, naptárának alapját, és ezáltal az egész világ mozgatórugóját elcseszni kicsit, hogy ők, azaz a magyarok már ne nyúlhassanak bele a játékba. De és itt jön a csel, a Koronát el lehet cseszni, lehet hinni hogy a játék sikerült, de a kódot először fejben (azaz szellemben) kell összerakni és ezt követi majd a tárgy. Ha fejben sikerül akkor a dolog már fut :) És mivel az oltári szentségeket én magam láttam 2 hete, és ezen a héten pedig Mihályi projekt is indult, azt hiszem nyugodtan várhatjuk a 40-ik és 50-ik napot a keresztrefeszítés után, ami ugye a jövő hét és utána.

Kiss Manyi írta pár éve a dolgozatában:
(neki is több szabadkőműves, médium és egyéb barátai mondták: "maguk magyarok pillanatok alatt olyan iszonyatos pánikot okoznak majd a világban, hogy milliók fognak a gatyájukba csinálni - Isten irgalmazzon az emberiségnek" -


Hát ha tényleg úgy van ahogy látom, és a térben a kód össze van rakva, mert hogy a játék végén jön csak Krisztus-Mihály, akkor helyzet van. :)

Remélem sikerült kedvet csinálnom a témához. Amúgy a Jutas könyve tényleg zseniális, még akkor is ha nem minden elemzését fogadom el, de olyan lazán "lát" a Koronáról ami tényleg azt mondatja velem, hogy ilyen ember csak vezetés útján beszélhet így. és a könyve NEM médiumi anyag hangsúlyoznám, hanem elemzés és logikus levezetés. csak ott nem tudom elfogadni ahol nyelvészkedik és a Labat szótárig sumérkodik vissza. Nem mondom hogy téves, csak ott nekem nem elég hiteles. De amúgy igaza van a kiadó Ambrus Pálnak, fényévekre van Jutas 1 könyve a több polcnyi korona irodalomhoz képest. Kötelező szamizdat mindenkinek!

Remélem nem írtam fentebb nagy sületlenségeket, csak a mai Mihály napi örömömet szeretettem volna megosztani és a tanultakat, látottakat összegezni. 23:52 van, azt hiszem ez a "csíny is letudva".
Magyarok azt hiszem megvan a  kód, ne sírjatok tovább hogy a kereszt ferde, hogy a kard alatta van, hogy a zománcok nem azok. A játék szerintem eldőlt. A mi javunkra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése