2014. március 10., hétfő

Utolsó simítás Március 15-re készülve - Az Atya üzenete 03.10.


Teremtő Atyánk intelme és kérése az utolsó napokra.

Az előzményt, a Március 15-re szóló felhívást ezen a linken olvashatod: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/02/felhivas-az-esemeny-elinditasara_28.html



Utolsó simítás Március 15-re készülve



Március 15. ebben az esztendőben is sorsfordító a magyar nemzet szakrális történetében. Már csak pár nap van hátra, hogy életünk részévé váljon ez a különleges lehetőség.


Általában, a történelem során bekövetkezett nagy csaták előtt, mindig kitüntetett időszak ez a felkészülésre. Ma sincs ez másként. Az utolsó napok során mi is még egyszer átnézzük és leellenőrizzük a felkészülésünket. Ehhez társul Teremtő Atyánk intelme és kérése, hogy saját lelkünk szintjén nézzük át, hogy képesek vagyunk-e a FÉNY erejét a legtisztábban megtartani. Vannak-e még bennünk érzelmi és lelki sérülések? Ezek okozóinak megbocsájtottunk-e?


Mert csak akkor tudunk teljes szívvel, lélekkel beállni a Fénytengelyünkbe, ha túltettük magunkat minden korábbi sérelmünkön. Megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek, és megkérjük, hogy bocsássanak meg nekünk is, az esetleges vétkeink miatt.


A saját megbocsájtásunk az utolsó simítás a nagy nap előtt. Ha végig nézzük életünket, és abban látjuk azokat a személyeket és eseményeket, amitől akkor szenvedtünk, - ma már nyugodtan elengedhetjük a korábbi haragunkat, sértettségünket, szenvedésünket. Bocsássunk meg minden léleknek, minden térben, minden síkon és minden időben!


Sőt, legyünk hálásak nekik! Mert a sötét manipulációk, korrupciók, hazugságok és a napi elnyomó, kizsákmányoló eszközök juttattak el minket idáig. Azaz, ha ezek nincsenek az életünkben, akkor ma még valahol egy alacsonyabb, de kényelmesebb tudatlanságban aludnánk. Ezektől a rémtettektől lettünk felébredettek, és valójában ennek köszönhetjük, hogy ma itt állunk, teljes szellemi erőnk és tudatosságunk visszaszerzett birtokában.


Tehát köszönöm nektek, gyűlölködő, kizsákmányoló, hazug, elnyomó társaim, hogy így bántatok velem! Nélkületek nem állhatnák itt, a nevezetes, sorsfordító napom előtt. Köszönöm!


Igen, ez az utolsó simítás a FÉNY győzelmének fordulópontja előtt.



2014.március 10.
Nagy Gábor



Üzenet az Atyától

Az Vagyok, aki Vagyok. Én a ti Teremtő Mennyei Atyátok Vagyok.

Szeretett, drága gyermekeim! Végtelenül örülök nektek, hogy együtt vagytok. Régóta hallgatlak benneteket. 


Gyermekeim!
Egészen biztosak lehettek abban, hogy azzal  amit terveztek 15-ére, hihetetlenül nagy munkát végeztek. Nagyon sokan lesztek, akik összekapcsolódtok majd. És fogtok majd jeleket kapni. Legyetek nyitottak, mert fogtok visszajelzéseket kapni. Őseitek is itt vannak már körülöttetek és alig várják, hogy bekapcsolódhassanak ők is ebbe a teremtésbe. 


A Béke, a Harmónia s a Szeretet  töltse el szíveteket!  És itt a Szeretetet minden olyan ősötök iránt is értem, akire negatív érzelemmel gondoltok, vagy gondoltatok idáig. Szívetekben le kell tennetek a negatív érzést minden őssel kapcsolatban és minden ellenetek bármikor is vétett lélek ellen. Mindenkinek meg kell bocsájtanotok gyermekeim! Mindenkinek egytől egyig!! 


Ezeket a nehéz érzéseket nem vihetitek magatokkal tovább. Ezeknek az érzéseknek már nincs helye az általatok teremtett világban. Ott a Szeretetnek, a Békének és a Boldogságnak, Bőségnek van helye, neheztelésnek nincs! 

Javasolnám, hogy tartson mindenki, aki részt vesz ebben a teremtésben, egy úgynevezett megbocsátó meditációt, amelyben  megbocsát mindenkinek  aki ellene bármikor vétett, bármely síkon, bármely térben és bármely időben. És ezt vegyétek komolyan és tényleg bocsássatok meg mindenkinek! 

Küldjetek mindenkinek szeretetet és megbocsátó energiákat  de ugyanakkor ti is kérjetek bocsánatot minden lélektől, aki ellen bármikor, bármely térben, bármely időben és bármely síkon  vétettetek. Kérjétek az ő bocsánatukat is, hogy tiszta szívvel, szabad lélekkel, boldogan vehessetek részt ebben a nagy jelentőségű teremtésben. Sorsfordító Teremtésben. 


Meg fogjátok majd tapasztalni ennek az együtt akarásnak a következményeit, a  pozitív következményeit életetekben. Ezután az esemény után  rövidesen,- most ez a rövidesen szó  a ti időszámításotok szerint való rövidesen, mert ti még mindig a lineáris időszámítást használjátok tehát aránylag rövid időn belül, fizikai síkon, kézzel fogható, hallható,  tapasztalható, látható, érezhető változások jönnek, történnek, megvalósulnak. 


Akik látók, látni fogják majd az energetikai változásokat. Lehet, hogy akkor mindjárt, közvetlenül, hogy a teremtéseteket befejeztétek a látók számára látható lesz. A többiek más jelet fognak kapni, ami számukra is érzékelhető.

Figyeljetek oda! DE NE látványos dolgokra számítsatok, egészen kicsi, apró dolgok is lehetnek. 


Gyermekeim! A Mennyország, csillagtestvéreitek, fénytestvéreitek alig várjuk, hogy ez az általatok kezdeményezett esemény megtörténjen. Mi minden itt leszünk és segítségetekre leszünk és úgy, ahogy már azt előzőekben mondtátok: az első lépést nektek kell megtenni, de a másik kilencvenkilencet mi már segítjük. 


Úgyhogy gyermekeim TEREMTÉSRE FEL!!!

Készüljetek!! 


Ennyit akartam mondani nektek. De most elbúcsúzom tőletek.

Dicsőség nektek! Béke veletek! Hallaluja! Halleluja!





Teremtő Atyátok




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése