2014. január 7., kedd

Honnan és miért jövünk? - Élménybeszámoló 01.05.



Halleluja!  

Ezentúl semmi depizés, letörés, meg türelmetlenség, kiábrándulás, stb !

Emberek! Történnek a csodák! Megvilágosodás, bekötés az égi házba .... sokféleképpen lehet nevezni. Tényleg lehull a lepel.. annak, aki alkalmas rá... aki komolyan dolgozik magán, ezért a célért.

Honnan tudom? Kapcsolatom van egy hiteles  információs forrással, akit tegnap vittek ki az égiek. Nem testtel, de ott járt.  Leírta élményeinek egy részét - amit engedtek neki- de kilétének még teljesen fedve kell maradnia.
Itt van most, nem maradt kinn, csak látogatásra vitték, de az pont elég lenne egyelőre nekünk is. Igaz?

Dolgozzunk hát magunkon még több energiával!
 
Dombi Katalin
2013.01.05.


 
fotó: Anikó




 Honnan és miért jövünk?


Mikor az epizódokból összerakódik a sorozat, s odaértél, hogy tudd fogadni az addig számodra ismeretlent, akkor megkapod azt a csodálatos állapotot, melyre földi szó nincs.

Talán az szó a leghitelesebb, hogy megérkezel.
Azaz lehet a vég a kezdet. Mikor megérted, mert megmutatják neked, hogy honnan küldtek s miért. Mikor megértetődnek számodra a DNS összefüggései a létezéssel, a létezéseddel. Mikor már tudod és megérted a teljes teremtés lényegiségét.

Ne ijedjetek meg! Az, aki túl van rajta érti. Aki még előtte van, mikor odaér, tudni fogja. Mindannyiótokra ez vár. Visszakapjuk, amit elveszettnek hittünk, a tudást. Visszaadják. Mindezt úgy, hogy szinte mesébe illő.

Sokan kérdezik mostanában:
-Én miért nem érzékelek, hallok, látok?
Nem értik miért történik mindez így. El kell fogadni, hogy minden miattunk  és értünk történik. Addig, amíg a lélekruhába öltöztetett lényünk a tudatosság bizonyos fokára nem érkezik ebben a küldetésben, addig nem engedik meg, hogy belássunk a fátylak mögé. Azért, mert számunkra nehezen érthető módon, akár a teljes elmét is "szétrobbanthatja", azaz teljes tudathasadással járhatna, amely a jelenlegi fizikai létezésedben megállítana.

Mikor megérted, hogy DNS szál mindennek az alapja, megérted, hogy fokozatosan adják vissza azt a nagyon mélyről eredeztethető ősi tudást, ami mindig is megvolt, az emberiségnek. Az emberiség mint faj, saját magát teremti újra. Ez egy állandó körforgás. Akikhez imádkozunk és isteneknek hiszünk, azok nem mások, mint előttünk itt jártak, akik már többször is megteremtették ezt a valóságot. Minden illúzió.

A tanítások és bölcsességek a legnagyobb kódhordozói és üzenet továbbítói a jelenünknek és jövőnknek. A többsíkú tér és dimenziók közt ugrálunk folyamatosan. Az álmok üzennek és üzenetek egyben a jelennek is. Eljön az idő mikor odaérsz, és már nem kell senki, mert már tudod mi a dolgod és feladatod vele. Ez már nem ritkaság. Egyre többen leszünk nap mint nap, és ez lesz a természetes.

Mikor megmutatják égi családod, a lelkedet a nyugalom járja át, mert tudod, hazaértél. Akkor érted meg a teljes teremtés és evolúció történetét. Szinte mindannyian a DNS által hibridek vagyunk, csak az égi családtól függ, hogy milyen százalékban érvényesül ez bennünk. Ez már számunkra fel sem fogható idő óta irányított dolog. Megkaptuk a planéta csomagot s az egyénit is. (Van egy planéta "csomag" és van az egyéni küldetés "csomag". Több irányú a feladatsorunk. Van egy fő küldetési "csomag"amely mentén sok apró részfeladattal érkezünk. Ezek fedik, amíg szükséges, a fő küldetést).

Kérdezték tőlem, hogy lehet ide eljutni. Mindig azt mondom, nincs két azonos út, mert mindenkit másért küldtek le. De egy valamiben biztosan közös, az pedig a saját magunkkal történő munka. Az egyén eszenciája ez, minden esetben. Az elcsendesedés a magunkba figyelés.

Külső mankós segítséget várnak nagyon sokan. Eljött az idő, hogy sok esetben a régmúlt elsajátított módszerei sem segítenek, főleg ha egy hétvégés tanfolyamról szól. Segítséget lehet kérni, de nézze meg az egyén kitől és miben kér segítséget. Legyen az a személy hiteles. De egy segítőnek egyfajta  feladata lehet. Az, hogy ne megmondó legyen az egyénnel szemben, hanem gondolkodásra és belső munkára ösztönző! Ez az indító kulcs. Csak az egyén maga tudja bejárni ezt az utat, senki nem fogja megtenni helyette. Nagyon sok az olyan lélektárs, aki még mindig a mellékúton botorkál. Mikor megértjük ezt a felismerést, garantálom mindenki jelenlegi élete nagyon hamar megváltozik.

Egy megy, egy jön- elv kezd manifesztálódni. Akivel és akikkel nincs többé dolgunk,  leválasztódnak és helyettük megkapjuk az égi reinkarnálódott  lélekcsaládot.
Innen indul küldetésünk beteljesítése. Ha tudatban ideér egy lélek, akkor bekötik. Megmutatják kísérői a fátylakat és mögé is lát a lélek. Mikor teljesen eléred azt a tudatszintet, akkor a fátylat nem eresztik vissza eléd, hanem úgy marad nyitva. Azaz tudni fogod mi miért történik.

Az evolúciós DNS folyamat olyan szintre érkezett már, hogy minden térségben megfelelő számban vannak az elsőkörös küldöttek feladatuk teljesítésére. Ez az utóbbi, cirka 70 éves, "felgyorsított"folyamat most éri el a beteljesítés csúcspontját. Elején még implantátumot alkalmaztak a kapcsolat tartáshoz. A kezdet elején még ez volt egy tartható módszer, hogy nyomon tudják követni  a maghordózokat, most már a megváltoztatott DNS által az agyunkban van a jeladónk és vevőnk az égiek felé. Mint minden, ez is energia. Saját magunk teremtő energiája. Ezért kell odafigyelnünk gondolatainkra, de nagyon! Kormányok vezető emberei és a hadiipar és bizonyos szolgálatok ezen "tudással"nap mint nap dolgoznak már. (megfigyelés, adott esetben manipulálás ezzel a képességgel a maguk hasznára.)
Saját magunk teremtői vagyunk. Mikor ezt megérted és megtapasztalod, onnan már nálad az irányítás.

Figyeljétek magatokat és a válaszok ott lesznek a megoldással együtt.
Jó és görcsmentes útonjárást nektek!
A kísérő  

2014.január 5.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése