2013. szeptember 13., péntek

Az idő eljött- üzené az ÚR - Záel 2013.09.04.



Az idő eljött - üzené az ÚR - Legyen végre Egység s béke mindenhol!


Az idő eljött- üzené az ÚR

2013.09.04.  Záel

Hívást kaptam, s megteszem. Mert egy elhívással nekem járó Szent feladatra virradtam egy reggelen.

"Ne támadjátok s bántsátok azokat, kik tesznek, mert azok nevében is teszik, kik még nem merik éppen."

Azoknak szóljék ez az ima, kik nem értik, hogy nem csak őértük kell, hogy szóljon...

Az idő eljött - üzené az ÚR - Legyen végre Egység s béke mindenhol! 

Ne bántsátok azokat kik tesznek, hisz a feladatból jut bőven! Mindenkinek vagyon dolga, s ha befelé mégy, az ÚR el is mondja. Ne keresd őt a létben, TUDD mikor kell, megszólít Ő odabent.  A feladatnak sokszor nehéz a súlya, de az Úr tudja kinek adja. Légy erős, bátor, alázatos, s tudd, az Úr mindenkit kiválasztott. Fogadd el már embernek fia, az Úr ezért a fiát adta oda. Megmutatta néktek, hogy a kereszten az a Teremtőnek Fia.

Ne bántsátok a küldötteket, mert erős a támaszuk odafenn.(Vagyis csak magatoknak ártanátok és az ügynek. /DK)  Többször üzennek néktek is, hogy ugyanúgy szeretnek bennetek.

Hagyjátok az önzést, gyűlölködést EMBEREK, mert az idő letelt!

Magyarok! Feladatot szántam néktek, kérlek rakjátok le végre a Vaskori létet.

Küldék öt embert a Hegyre, hogy a szent küldetést megtegyék végre. Meg is tették. Ők a kódhordozók. "Koronátok nem jó helyen, alatta a kard, mi sebet ejt." Kapták üzenetben Esztergomban tőlem. Akié a küldetés, a feladatot megtevé. Hívta őket Koronátok, hogy végre letevődjék az átok. Egyesítő kódjaik bevitték a Koronához. Eskette őket az Úr a Koronához. Lészen nemsokára más államformátok, de Királyt az Úr később ad hozzá. Megfoganóban Mátyás inkarnált lelke, kinek  Nimródnak lesz a neve, s ő lesz az ország szíve.


Hagyjátok a gyűlölködést, széthúzást! 

Gyertek Egységbe, mert az Ég nem akar mást!

Higgyétek, eljött a ti Magyari időtök!


Türelemmel várjuk s nézzük Egységtek. Mikor itt az idő, az ÚR megszólít bennetek. Keressétek egymást, gyűljetek, hogy mikor ott az idő, elegen legyetek. Figyeljétek rendezvényeket, mert a küldöttek ott lesznek.  Feladatul kapták a további kódhordozást. Keresék az alvókat, a még meg nem ébredt tiszta hordozókat.Tudják kik azok, hiszen a felkészítést megkapták ők. Rejtve maradnak. Istennek ez a terve. A jelenlétük is elég, hogy megvalósuljon az Úr terve. Most jött el az idő, közöljem, hogy a terv megvalósulása folyamatban lészen. Azért küldém üzenetem, mert látom mit műveltek épp.

Legyen béke, Egyezség és senki ne BÁNTASSÉK!!! Forrjatok  Egységbe, ki-ki maga hite s alázata szerint,  hazátok ismét elfoglalá helyét a térképen. 

Legyetek áldottak.
Mihály

 

Közvetítette Záel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése